CemKaraca
Decapat
Bu sistemi öneririm:
Pollux APU PRO - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemcisine sahip Neo Apu Pro oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
SSD’yi dışardan alıp, RAM’i 2x8 yaparsanız çok güzel olur.
APU yerine farklı bir sistem tercih edilebilir.
Ekran kartlı sıstemler butçeyi aşıyor aslında Gamebaraj'ın mağazası var mı?
Baraj?
PSU'yu biraz fazla koymuşsunuz gibi geldi bana. APU sistem seçmeniz doğru ben de olsam aynısını yapardım ama ileride ekran kartı takmayı düşünüyorsanız eğer böyle kalsın karışmayın ama yok bu benim ihtiyacımı karşılıyor uzun bir süre ekran kartı takmam diyorsanız, PSU'yu 350W ya da 400W seçip 2x8=16 GB RAM yapabilirsiniz mesela malum APU sistemlerin çift kanal RAM performansı daha yüksek.
PSU'yu biraz fazla koymuşsunuz gibi geldi bana. APU sistem seçmeniz doğru ben de olsam aynısını yapardım ama ileride ekran kartı takmayı düşünüyorsanız eğer böyle kalsın karışmayın ama yok bu benim ihtiyacımı karşılıyor uzun bir süre ekran kartı takmam diyorsanız, PSU'yu 350W ya da 400W seçip 2x8=16 GB RAM yapabilirsiniz mesela malum APU sistemlerin çift kanal RAM performansı daha yüksek.
Ekran kartı ileride almayı düşünüyorum zaten Vega 11 ekran kartı az da olsa her oyunu açma kapasitesine sahip oldugu için 2 yıl götürür.
Böyle daha iyi oldu sanırsam.
Kasa ve SSD pek iyi değil, benim önerdiğim hazır sistemi alma şansınız yok mu?Ekran kartı ileride almayı düşünüyorum zaten Vega 11 ekran kartı az da olsa her oyunu açma kapasitesine sahip oldugu için 2 yıl götürür.
Böyle daha iyi oldu sanırsam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.