3000-3500TL sistem önerisi

Bütçe
3000-3500Tl

CemKaraca

Decapat
Merhabalar, ben 3000-3500 TL bandında PC toplayacağımda bu iyi midir yoksa sizin başka önerileriniz var mıdır? Mağazası olan bir yer olursa çok sevinirim yüz yüze almak ıstıyoruz. Bunu İtopya'dan topladım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    46,5 KB · Görüntüleme: 75
PSU'yu biraz fazla koymuşsunuz gibi geldi bana. APU sistem seçmeniz doğru ben de olsam aynını yapardım ama ileride ekran kartı takmayı düşünüyorsanız eğer böyle kalsın karışmayın ama yok bu benim ihtiyacımı karşılıyor uzun bir süre ekran kartı takmam diyorsanız, PSU'yu 350W ya da 400W seçip 2x8=16 GB ram yapabilirsiniz mesela malum APU sistemlerin çift kanal ram performansı daha yüksek.

PSU'yu biraz fazla koymuşsunuz gibi geldi bana. APU sistem seçmeniz doğru ben de olsam aynısını yapardım ama ileride ekran kartı takmayı düşünüyorsanız eğer böyle kalsın karışmayın ama yok bu benim ihtiyacımı karşılıyor uzun bir süre ekran kartı takmam diyorsanız, PSU'yu 350W ya da 400W seçip 2x8=16 GB RAM yapabilirsiniz mesela malum APU sistemlerin çift kanal RAM performansı daha yüksek.

Ekran kartı ileride almayı düşünüyorum zaten Vega 11 ekran kartı az da olsa her oyunu açma kapasitesine sahip oldugu için 2 yıl götürür.
PSU'yu biraz fazla koymuşsunuz gibi geldi bana. APU sistem seçmeniz doğru ben de olsam aynısını yapardım ama ileride ekran kartı takmayı düşünüyorsanız eğer böyle kalsın karışmayın ama yok bu benim ihtiyacımı karşılıyor uzun bir süre ekran kartı takmam diyorsanız, PSU'yu 350W ya da 400W seçip 2x8=16 GB RAM yapabilirsiniz mesela malum APU sistemlerin çift kanal RAM performansı daha yüksek.

Böyle daha iyi oldu sanırsam.

Dosya Ekleri

• 4.PNG
    4.PNG
    50,9 KB · Görüntüleme: 55
Ekran kartı ileride almayı düşünüyorum zaten Vega 11 ekran kartı az da olsa her oyunu açma kapasitesine sahip oldugu için 2 yıl götürür.

Bence size gayet uygun bir sistem olmuş elinize sağlık. Sizi biraz daha bütçe toplayana kadar rahatlıkla idare edecektir ve ayrıca ileride ekran kartıyla beraber normallerden çok daha hızlı olan M.2 SSD disklere de geçebilirsiniz aklınızda bulunsun anakartınızın M.2 desteği var. 😌

Kasa ve SSD pek iyi değil, benim önerdiğim hazır sistemi alma şansınız yok mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı