Çözüldü Çöp kutusuna düşen dosya nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ortasekerlikahve

Centipat
Daha fazla  
Discord ve Instagram hesaplarım 1 gün ara ile çalındı fakat bu olay olduktan sonra yeni hesaplar açtım falan vesaire ama masaüstündeki çöp kutusuna sürekli böyle bir dosya düşüyor. Sizce bu ne olabilir?

q..PNG

Çözüm
Öncelikle yaşadığınız durum için geçmiş olsun.

Sisteminizde aktif bir kötü amaçlı yazılım var gibi görünüyor. Gördüğünüz dosya muhtemelen çözümlenmeye çalışılmış fakat başarısız olması nedeniyle bir kopyası çöp kutusuna düşmüş bir .p12 hassas sertifika dosyasıdır.

Size önerim duruma acil bir şekilde müdahale etmeniz olacaktır çünkü bulunduğunuz durumda halen sisteminizdeki kritik ve hassas veriler risk altındadır.

Bu bağlamda karmaşık bir trojan olması ihtimaline karşın aşağıdaki çözüme gitmenizi şiddetle tavsiye ederim.

Size uygun bir Kaspersky Premium planı satın alın. Hemen ardından Premium Hizmetleri departmanlarından bilgilerinizi girerek durumunuzu açıklayın. En kısa sürede tarafınıza bir siber güvenlik uzmanı ile randevu iletilecektir.

Sorularınız olursa buradayım.
Çok teşekkür ederim hocam üslubunuz çok güzel her mesajı açıklayarak ve kibar bir şekilde yazıyorsunuz teşekkür ederim açıklama için.
Konuya olan ilginiz ve alçakgönüllülüğünüz için minnettarım. Yorumunuz benim için çok değerli.

Sormak istediğiniz herhangi bir konu olursa forumda olacağım. Etiketlemeniz yeterli.

@ortasekerlikahve
Yaşadığınız sorun halen devam ediyor mu?

Önerdiğim adımları uygulama şansınız olduysa güncel durumunuz nedir acaba?

Kaspersky'den bir uzman kontrolü randevusu oluşturabildiniz mi?

Bunları bilmek benim için önemli.
Geri dönüşünüzü bekliyorum, güvende kalın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuya olan ilginiz ve alçakgönüllülüğünüz için minnettarım. Yorumunuz benim için çok değerli.

Sormak istediğiniz herhangi bir konu olursa forumda olacağım. Etiketlemeniz yeterli.

@ortasekerlikahve
Yaşadığınız sorun halen devam ediyor mu?

Önerdiğim adımları uygulama şansınız olduysa güncel durumunuz nedir acaba?

Kaspersky'den bir uzman kontrolü randevusu oluşturabildiniz mi?

Bunları bilmek benim için önemli.
Geri dönüşünüzü bekliyorum, güvende kalın.

Yardımınız sayesinde sorunu çözdüm ve geç geri dönüş yaptığım için özür dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı