Selamünaleyküm abilerim kardeşlerim,
27 inç Curved mönitor almayı düşünüyorum. Bütçem 3500TL belki 4000 TL'yi zorlayabilirim.
Valorant CS:GO gibi oyunlar değil de daha çok story oyunlar oynayacağım.
Ayrıca bilgisayarımda RX6600 var 1080p oynayacağım için monitör 1080P'ye göre büyük gelir mi?
Fikir ve düşüncelerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.
Twisted Minds TM27DFI Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
1080P'de 27"de pixelleti falan sayarsınız. Yani 24" sizin için daha iyi olacaktır. Eğer isterseniz onu önerebilirim. Curved monitörler aşırı kötü oluyot renkleri canlı olmadığı için. Story oynayacaksınız ne de olsa.
Twisted Minds TM27DFI Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
1080P'de 27"de pixelleti falan sayarsınız. Yani 24" sizin için daha iyi olacaktır. Eğer isterseniz onu önerebilirim. Curved monitörler aşırı kötü oluyot renkleri canlı olmadığı için. Story oynayacaksınız ne de olsa.
www.epey.com
Forumda incelemesini yapan bir kullanıcının Twisted Minds incelemesinden alıntı;
Kullanımım sonucu monitörün 165hz ayarının stabil olmayan bir overclock olduğu sonucuna vardım. Monitör ani tam ekran değişimlerde kendini saniyelik kapatabiliyor 165hz ayarında. 144hz kullanımda stabil cihaz. Ayrıca G-Sync testi de yaptım uyumlu gayet.
Panelde stuck pikseller keşfettiğim için iadesini istedim.
Dolayısıyla videoyu da yayından kaldırmış bulunuyorum. Alınmayacak bir ürün değil ama ürün hakkındaki farklı yorumlarda da bahsedildiği üzere üründe kronik bir problemmiş gibi duruyor piksel sıkıntıları.
Bayağıdır muhabbeti dönen ve uzun zamandır göz koyduğum TM272QE ürününü 2 gün önce sipariş ettim ve bugün elime ulaştı. Dedim ben de benim gibi merak edip "sıkıntı çıkmasın tanımadığımız bilmediğimiz marka" diye düşünen herkes için hem monitörü göstereyim hem de satın alma deneyimimi paylaşmış...
Forumda incelemesini yapan bir kullanıcının twisted minds incelemesinden alıntı;
kullanımım sonucu monitörün 165Hz ayarının stabil olmayan bir overclock olduğu sonucuna vardım. Monitör ani tam ekran değişimlerde kendini saniyelik kapatabiliyor 165Hz ayarında. 144Hz kullanımda stabil cihaz. Ayrıca G-Sync testi de yaptım uyumlu gayet.
panelde stuck pikseller keşfettiğim için iadesini istedim.
dolayısıyla videoyu da yayından kaldırmış bulunuyorum. Alınmayacak bir ürün değil ama ürün hakkındaki farklı yorumlarda da bahsedildiği üzere üründe kronik bir problemmiş gibi duruyor piksel sıkıntıları.
Bayağıdır muhabbeti dönen ve uzun zamandır göz koyduğum TM272QE ürününü 2 gün önce sipariş ettim ve bugün elime ulaştı. Dedim ben de benim gibi merak edip "sıkıntı çıkmasın tanımadığımız bilmediğimiz marka" diye düşünen herkes için hem monitörü göstereyim hem de satın alma deneyimimi paylaşmış...