3000-4000 TL arası sistem

Kromzons

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Özellikle Recep beyin topladığı sistemleri inceledim birkaç yerden farklı sistemler araştırdım. Fakat bütceden dolayı çelişkilere düştüm. Suan kullandığım laptop sıkıntılar cıkardığı icin masaüstü alacağım. (Önceki bilgisayarım 1 gb ram, 128 bit ekran kartı vardı ve crysis oynamaya calısıp eziyet çekiyordum :) )

Bunca eziyetten sonra saglam bir pc toplayıp yeri gelince güncelleyerek sorunsuz kullanmaya karar verdim.

Bilgisayarın çoğunlukla Oyun ağırlıklı (iş içinde lazım olacak üniversite eğitimim için) geleceğe yönelik olması lazım.

Aklımda rog veya msi ağırlıklı bir sistem toplamak var. Kasa haricinde monitör ne önerebilirsiniz F/P olarak.

Vatanın önerdiği sistem;
İ5 6600 K , Msi z170-A Pro, Kingston 16 gb hyperx Fury 2133, Sandisk 240 gb ultra , Msi R9 380 4g, Wd caviar blue, Zalman Z3 PLus 600 Le, THermaltake cl işlemci soğutucu

Amd r9 almayı düsünmüyorum acıkcası amd ürünlerinden sıkıldım iyice ve oyunlarda driver sorunları vs. kafamın rahat etmesi lazım ondan nvidia gtx 970 düsünüyorum işlemciden kısarak. Kasa olarakda kullanışlı ve güzel görünen bir kasa iyi olur (bol ledli :) )

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı