3000-4000 TL arası telefon önerisi

İslam Berke

Hectopat
Katılım
9 Ocak 2015
Mesajlar
107
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Xiaomi Mi Note 10 Lite kullanıyorum. Bazı sıkıntılardan dolayı THH'ye başvurdum ve para iadesi kararı çıktı. Telefonu yarın kargo ile göndereceğim ve 3600TL iade edilecek. Maksimum 4200TL gibi bir fiyat verebilirim. Benim için en önemli olanı kalitesi. Yani işlemci daha yüksek ama kasa kalitesi falan daha kötü olursa almam. Özellikle kullandığım mi Note 10 Lite modelinde sensör sorunu vardı ondan dolayı bana stabil sağlam kaliteli telefon önerirsiniz sevinirim.
 
Hocam Xiaomi'nin Mi serisinde böyle sıkıntılar yaşayınca Redmi serisinde başıma ne gelir bilmiyorum :D. Zaten redmi note 10 pro da bütçemin sınırlarında. Aklımda şuan Samsung A52 var.
 
Hocam Xiaomi'nin mi serisinde böyle sıkıntılar yaşayınca Redmi serisinde başıma ne gelir bilmiyorum :D. Zaten Redmi Note 10 Pro da bütçemin sınırlarında. Aklımda şu an Samsung A52 var.

Hocam bütçe yeterse Samsung A52 çok daha iyi olur.
Eğer yetmez ise Realme 8 Pro veya Mi 11 Lite öneririm.
 
A52 şuan 4300tl Hepsiburada'da. Mi 11 Lite'ı mağazada inceledim. Bana çok hafif geldi ve malzeme olarak da plastik yani. Ama işlemci ve ekran olarak baya hoş.
 
A52 şu an 4300TL Hepsiburada'da. Mi 11 Lite'ı mağazada inceledim. Bana çok hafif geldi ve malzeme olarak da plastik yani. Ama işlemci ve ekran olarak bayağı hoş.

Hocam bildiğim kadarıyla Mi 11 Lite modelinin arkası buzlanmış görünümlü cam ile kaplı.
Ayrıca cihazın ince ve hafif olması dayanıksız olduğu anlamına gelmiyor, çoğu kişide böyle bir algı olduğu için belirtmek istedim :)
 
Hocam bildiğim kadarıyla Mi 11 Lite modelinin arkası buzlanmış görünümlü cam ile kaplı.
Ayrıca cihazın ince ve hafif olması dayanıksız olduğu anlamına gelmiyor, çoğu kişide böyle bir algı olduğu için belirtmek istedim :)

İşte o algının sebebi alüminyum malzemenin azlığı değil mi? Ki Mi 11 Lite plastik kaplı alüminyum kasaya sahip. Mesela elimdeki Mi Note 10 Lite kasa olarak full alüminyum kasaya sahip ve tahminimce bundan dolayı daha ağır.
Poco F3 nasıldır? A52 ile arada 700tl fark var. Vermeye değer mi?
 
İşte o algının sebebi alüminyum malzemenin azlığı değil mi? Ki mi 11 Lite plastik kaplı alüminyum kasaya sahip. Mesela elimdeki mi Note 10 Lite kasa olarak Full alüminyum kasaya sahip ve tahminimce bundan dolayı daha ağır.
POCO F3 nasıldır? A52 ile arada 700TL fark var. Vermeye değer mi?

Hocam kamerası Note 10s ile aynı F3 modelinin, ekranı 120Hz ve işlemcisi çok daha güçlü.

Ben olsam o modeli alana kadar S20 FE SD 865 model alırdım, 5K para verip MIUI ile uğraşmak istemezdim.
 

Geri
Yukarı