3000-4000 TL CS:GO, Witcher 3 için Laptop Önerisi

Arkadaşımın bilgisayarı ile aynı. Şahsen güzel bir bilgisayar dediğiniz gibi csgo ve witcher 768p de akıcı oynarsınız.

Arkadaşın attığı bilgisayar daha güzel bütceniz varsa onu alın. Yoksa MX150 alabilirsiniz

Teşekkür ederim aslında bu bilgisayarı almayı düşünüyordum ama sonra fark ettim ki oynayacağım oyun sadece CS:GO olduğundan daha düşük bir bilgisayarlada oynayabilirim, bu kadar masrafa gerek olmadığını anladım yardımlarınız için teşekkürler bu bilgisayarı alıcam.

Asla oyun için laptop tavsiye etmem kasa ile arasında dağlar kadar performans farkı var.

Pişman olursun masaüstü bilgisayar şiddetle tavsiye edilir !

Performans farkını biliyorum ama taşınabilir bir bilgisayar benim için daha iyi olur

ileri için aslında A7 almanızı tavsiye ederim. CSGO bi süre sonra sıkılırsanız seneye çıkacak AA oyunlarını oynayamazsınız.

Merhabalar 6 yıllı bilgisayarım son windows güncellemeleri ile birlikte cs:go bile çalıştıramadığı için artık yeni bilgisayar almak istiyorum bende bu tarz oyunlar için arıyorum güncel önerilere de açığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…