3000-4000 TL fare önerisi

Bütçe
3000-4000 TL

Yigitddd

Kilopat
Elim yaklaşık 18 cm ve clawımsı bir gripe sahibim. 4000 TL'yi olabildiğince aşmamak istiyorum. Aklımda ATK A9 Ultra var Wraith'de güncel 2800 TL. 3395 ve 3950 sensörler arasında dağlar var mı? Var ise ona göre Syrox V6-V8 veya rawm leviathan V4 düşünüyorum. Ama hepsinden önce F/P en önemli etken. Ayrıca Endgame Gear XM2W nasıldır?

Leviathanı alın geçin hocam.

Daha F/P bir mouse yoktur herhalde piyasada.

Elim yaklaşık 18 cm ve clawımsı bir gripe sahibim. 4000 TL'yi olabildiğince aşmamak istiyorum. Aklımda ATK A9 Ultra var Wraith'de güncel 2800 TL. 3395 ve 3950 sensörler arasında dağlar var mı? Var ise ona göre Syrox V6-V8 veya rawm leviathan V4 düşünüyorum. Ama hepsinden önce F/P en önemli etken. Ayrıca Endgame Gear XM2W nasıldır?

F/P en önemli etken ise Leviathan V4’den daha iyi bir ürün yok.

Wraith'a falan hiç bulaşma, çok mağdur olan var. Al geç.

Leviathan ile rakip bile olamaz bu ürün. Wraith haterlığı yapacağım diye insanlara kötü ürün önermeyi bırakın artık.

Eee ? Önerdiğin üründe ya da başka önerdiğin ürünlerde olan sorunlara neden hiç değinmiyorsun ? Tek taraflı mı bu ilişki ?

Elim yaklaşık 18 cm ve clawımsı bir gripe sahibim. 4000 TL'yi olabildiğince aşmamak istiyorum. Aklımda ATK A9 Ultra var, Wraith'de güncel 2800 TL. 3395 ve 3950 sensörler arasında dağlar var mı? Var ise ona göre Syrox V6-V8 veya rawm leviathan V4 düşünüyorum. Ama hepsinden önce F/P en önemli etken. Ayrıca Endgame Gear XM2W nasıldır?
Razer DeathAdder V3 HyperSpeed kullanıyorum 1 yıl oldu alalı, yanlış hatırlamıyorsam 2900 civarına almıştım, ben memnunum, herhangi bir sorun yaşamadım. 1 yılda eksi yönü şu diyemem, şahsen isterseniz bir göz atın. Şuan 2700 TL Amazon.com.tr

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı