Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Model olarak iyi midir? Yani gaming olmasına gerek yok. İsteğim biraz daha taşınabilir olması. Oyun olarak CS:GO, Valorant, Minecraft oynatsa yeterli.DELL GAMING 7566 SON FIYAT!! - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 880706788
Gidip deneyerek alabilirsiniz.
Model olarak iyi midir? Yani Gaming olmasına gerek yok. İsteğim biraz daha taşınabilir olması. Oyun olarak CS:GO, Valorant, Minecraft oynatsa yeterli.
İstediğim özelliklerin hiçbiri yok bu laptopta.
Oynatacağını biliyorum da acaba bu kadar yüksek modele ihtiyacım var mı diyorum.Kullanmadığım için kesin bir şey diyemem ama güzel bir bilgisayar gibi görünüyor. Dediğiniz oyunları da çok rahat oynarsınız merak etmeyin.
İstediğim özelliklerin hiçbiri yok bu laptopta.
Oynatacağını biliyorum da acaba bu kadar yüksek modele ihtiyacım var mı diyorum.
Bütçe artmaz hocam. Bu kadar olacağına bile emin değilim.@Lux ultisi kullanan kedi hocam bütçe biraz daha artarsa harika bir cihaz. Kendim 2 gün önce 4500U olan modelini aldım ve inanılmaz iyi, şiddetle tavsiye ederim.
Acer Swift 3 SF314-42 AMD Ryzen 3 4300U 8GB 128GB SSD Linux 14" FHD Taşınabilir Bilgisayar NX.HSEEY.006 Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.