Meyer Gaming güvenilir mi?

Güvenilir dostum buradan scyrox v8 mouse ve tenta x tls mousepad aldım 24 saat olmadan ürünler elime ulaştı. paketleme ve kutulama gayet düzgündü. sattıkları tüm ürünler 2 sene garantiliymiş ve kendi bünyelerinde yetkili servisleri de varmış bir sorun olursa diye sormuştum. ilk alışveriş deneyimim sorunsuz oldu. müşteri hizmetlerindeki beyfendi oldukça kibardı yani ürünleri de firmayı da tavsiye ederim.

Güvenilir dostum buradan Scyrox V8 mouse ve tenta X TLS mouse pad aldım 24 saat olmadan ürünler elime ulaştı. Paketleme ve kutulama gayet düzgündü. Sattıkları tüm ürünler 2 sene garantiliymiş ve kendi bünyelerinde yetkili servisleri de varmış bir sorun olursa diye sormuştum. İlk alışveriş deneyimim sorunsuz oldu. Müşteri hizmetlerindeki beyefendi oldukça kibardı yani ürünleri de firmayı da tavsiye ederim.

Hocam şuhan deneyimlerinizi nasıl.

bu siteden artisan hien almayı düşünüyorum ama almanyada bile 70 euro olan ürünü türkiye'de nasıl 3250 liradan satıyolar anlamadım.

@beko8844 hocam bende Artisan raiden XL mid almayı düşünüyordum yorumlarsan süper olur.

XL mid aldım ben de pazar günü sipariş verdim, pazartesi kargolandı salı günü elime ulaştı, ürün zaten basit bir kartonda geliyor bu tarz finalmouse gibi işin zirve markaları zaten kutu ve içeriğini hep zayıf tutuyorlar ama paketleme iyiydi, siyah pakete sarılmış kutunun kondisyonu zerre hatasızdı mouse pad de kusursuz geldi katlama izi falan yoktu. Bazen Artisan'larda katlama izli gelme sorunu olabiliymuş diye görmüştüm yurt dışında yani rahatlıkla güvenip alabilirsiniz. Meyer Lamzu gibi markaları da satıyor zaten ama tek eksikleri benim kartıma taksit yapmamalarıydı raiden modeli Gaming gene gelecek olsa oradan alırdım. Ürüne gelecek olursak fiyatı Avrupa'ya göre uygun bile denebilir ama Gaming gen fiyatlarına da bakmak lazım, hardpedden geçince mid de sert olur sanmıştım ama düşündüğümden daha yumuşak geldi tam kıvamında diyebilirim. Hızlı mouse pad sevdiğim için hızı da muazzam neredeyse kontrol camped hızını kumaş konforunda alıyorsunuz ve raiden en uzun ömürlü Artisan modellerinden biri diye geçiyor. Daidai orange rengi setupu biraz bozdu ama canlı hoş bir renk, en güzel yanı da poron tabanın asla masada kayma yapmaması diyebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı