3000-4000 TL telefon tavsiyesi

Ronnie1035

Hectopat
Katılım
19 Kasım 2019
Mesajlar
501
Kullanımda kamera çok önemli değil ama oyun ve genel performans önemli. Bana Samsung Galaxy M31 modeli önermişlerdi ama performansından emin olamadım. Hem de Türkiye'de sadece internette satıldığı için istemedim. Benim istediğim ise Oppo Reno 2Z ama yorumlarında biri ilk 3 aydan sonra kanserleştiğini kamerasının ve performansın bozulduğunu söyledi. Önerilerinizi bekliyorum.
 
Redmi Note 10 veya Samsung'a71.

Oppo Realm'e 6'nın ekranı çok iyi, kamerası da çok iyi. O da alınabilir.

Yalnız Oppo ile Realm'e'nin parça kalitesi aynı seviyede değil. Oppo bariz bir şekilde kasada daha kaliteli malzeme kullanıyor. Xiaomi ve Redmi içinde aynı durum geçerli. Bu arada Redmi almanızı tavsiye etmiyorum, çünkü yazılımı aşırı kanser.
 
Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi cihaz Samsung Galaxy A71. A50 ve A70 serisine göre A51 ve A71 ciddi anlamda daha kaliteli cihazlar. Kamerasının iyi olması da sizin için artı bir özellik.
 
Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi cihaz Samsung Galaxy'a71. A50 ve A70 serisine göre A51 ve A71 ciddi anlamda daha kaliteli cihazlar. Kamerasının iyi olması da sizin için artı bir özellik.

A71'de herhangi bir çözünürlükte 60 FPS video çekilebilse direk hepsinden önde olurdu ama daha alt fiyatlara 60 FPS video çekebilen seçenekler var maalesef. Video çekmekle işi olmayan birisi için net A71 dediğin gibi mis gibi seçenek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı