3000-7000 TL'ye mouse önerisi

Makaleler
1
Merhaba. Daha önce öneri konusu açmıştım ve RAWM ER21 Pro önerilmişti. Açıkçası mouse içime sindi ama daha çok ödeyeceğim bir mouse ile arasında performans farkı olur mu diye düşünüyorum. Rival 600 kullanıyorum şuanda ve mouse hem ağır hem CS2'de tatmin etmiyor. Kablosuz olması ve 50g civarlarında bir mouse olması önceliğim. Mümkün olduğunca ucuz ve kaliteli bir mouse önerisi istiyorum sizden eğer RAWM ER21 Pro ile arada çok bir fark olmayacaksa 6k-7k lıkların onu alıp geöeceğim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Keyfine göre tercih yapabilirsin.

ER21 olabilir ama bana kalırsa o zaman az daha bütçe arttır. Lamzu Paro Aurora'ya da ASUS Keris 2 Ace veya Origin bak.

Keris 2 de switchlerde sorun yok muydu? Yanlış hatırlıyor olabilirim eğer yanlışsam düzeltirseniz sevinirim.

Keris 2 de switchlerde sorun yok muydu? Yanlış hatırlıyor olabilirim eğer yanlışsam düzeltirseniz sevinirim.

Keris 2 serisi direk dümdüz Raesha optik kullanıyor. ASUS tarafından customize edilen. Dediğin ilk Keris serisinde ya da Gladius serisinde olması lazım.

Keris serisinin tek drawback yanı belki kaplamadır onun dışında Build kalitesi sensör konforu vs olsun hepsi top tier. 50gram fare alırsın 1 sene sonra yanlardan bastırınca aynı bütünlüğü sağlamlığı hissettirmez ya plastiği. Bendeki kopya taş gibi hala Keris 2 Ace'in.

Keris 2 serisi direk dümdüz Raesha optik kullanıyor. ASUS tarafından customize edilen. Dediğin ilk Keris serisinde ya da Gladius serisinde olması lazım.
Paro Aurora hoşuma gitti hocam. ER21 Pro ile arasındaki fiyar farkına değer midir? Yazılımı vs. ile yandaki butonlar kostümize edilebiliyor değil mi?
Keyfine göre tercih yapabilirsin.

Keris serisinin tek drawback yanı belki kaplamadır onun dışında Build kalitesi sensör konforu vs olsun hepsi top tier. 50gram fare alırsın 1 sene sonra yanlardan bastırınca aynı bütünlüğü sağlamlığı hissettirmez ya plastiği. Bendeki kopya taş gibi hala Keris 2 Ace'in.
Ya da Paro Aurora yerine Keris 2 Ace mi önerirsiniz hocam?

Aklıma gelmişken ucuz seçenek olarak paylaşayım. Tek eksi yanı sensör'ü biraz eski nesil 500IPS ama aradaki farkı hissettiriyor mu desen hayır. Çok iyi fare.

Paro Aurora hoşuma gitti hocam. ER21 Pro ile arasındaki fiyar farkına değer midir? Yazılımı vs. ile yandaki butonlar kostümize edilebiliyor değil mi?

Ya da Paro Aurora yerine Keris 2 Ace mi önerirsiniz hocam?

Paro Aurora kullanmadım. Keris 2 ace kullandım ama. Keris 2 Ace'in üzeceğini düşünmüyorum ama.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı