Dispatch alınır mı?

Bütçe
yok

AliErdem3838

Centipat
Kek günü
Daha fazla  
Aşırı derecede almak istiyorum oyunun güzel olduğuna kesinlikle inanıyorum. Şu anda Steam'de ilkbahar indirimde düştüğü fiyatla dispatch almaya değer mi?

Dosya Ekleri

• görsel_2026-03-20_005749160.png
    görsel_2026-03-20_005749160.png
    41,2 KB · Görüntüleme: 47
Aşırı derecede almak istiyorum oyunun güzel olduğuna kesinlikle inanıyorum. Şu anda Steam'de ilkbahar indirimde düştüğü fiyatla dispatch almaya değer mi?

Detroit gibi farklı sonlar beklemeyin hocam kararlar hikayeyi değiştiriyor ama o kadar da farklı yollara götürmüyor. Yine de eğlenceli bir yapım.

İdare eder bir oyun ama oyunun yarısı sinematik(seçim vs.) yarısı operatörlük. 11 dolara ARK, Hades 2, Detroit Become Human, The Witcher 3 veya üstüne 4 dolar daha koyup Cyberpunk 2077, Forza Horizon 5 felan alabilirsiniz. (Saymadığım bir sürü oyun var)

İdare eder bir oyun ama oyunun yarısı sinematik(seçim vs.) Yarısı operatörlük. 11 dolara Ark, Hades 2, Detroit Become Human, The Witcher 3 veya üstüne 4 dolar daha koyup Cyberpunk 2077, Forza Horizon 5 falan alabilirsiniz. (saymadığım bir sürü oyun var)

Anlıyorum hocam Witcher Cyberpunk Detroit gibi oyunlar bende var bende oyun bakmaya başladım bu yüzden.

Anlıyorum hocam Witcher Cyberpunk Detroit gibi oyunlar bende var bende oyun bakmaya başladım bu yüzden.
Size kalmış da bana göre indirimler varken 12 dolar yarısını oynayabildiğin bir oyuna vermek saçma olur. Bunun Chapter ikisi üçü var. sıkıntı biraz. Ama parasal sıkıntıyı geçersek oyunu alabilirsin tabi oynamak istiyorsan. İyi oyundur biraz metası geçti geç kaldın

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kanka Detroit Become Human diye bir oyun var bu oyunu bilmiyorum fakat hem daha ucuz hem de çok daha iyi olduğuna eminim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yanında bunu da satın alabilirsin verimli fabrikalar kurarak şekiller oluşturduğun bir oyun.

Sorun farklı fakat bunlar bana daha mantıklı geliyor.

Bu da iyi. Grafikleri biraz eski fakat oynanış videosuna bir bakarsan aşırı eğlenceli, ben de satın alacağım istersen birlikte oynayabiliriz.

Demek istediğim 1 oyun satın almak yerine bir sürü kaliteli oyun almak bence daha mantıklı. Total'de daha fazla eğlenirsin yani.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı