3000 arası 4000 TL elektro gitar önerisi

Baran0508

Centipat
Katılım
12 Temmuz 2020
Mesajlar
15
4 Yıllık bir klasik gitar geçmişim var. Ve elektro gitara başlamak istiyorum. Çalım şekli olarak da birçok türü çalabileceğim bir gitar arıyorum.(Tek bir gitarda her türü çalamıycağımı biliyorum ama yine de metal ve blues birlikte çalabileceğim bir gitar) Daha öncesinde öğretmenlerime sorduğumda SSS manyetik dizilimli ikinci el bir fender alman seni uzun süre götürür dendi ama ben ikinci ele pek sıcak bakmıyorum. Bir de virüs yüzünden şu an tek tek gitar göremem Yani önerileriniz sıfır olursa sevinirim.
Amfi olarak da bana önerilen ve arkadaşımda da kullandığım roland cube GX amfisini satın alacağım. Belirtmek istedim.
 
İkinci el düşünseniz çok iyi olurdu aslında. Bütçeniz çok güzel, ikinci ele harika HSH veya HSS gitarlar bulunabilir. GeT ile alırsanız bir sorun çıkacağını sanmıyorum.
 
Bana da sorduğum herkes ikinci el daha kaliteli gitarlar bulabilirsin dendi ama az önce bile baktım tremolo kolundan arka kapağına kadar her parçası yerinde gitarlar bulmak çok zor. Bide son üç ayda (virüs çıktığından beri) fiyatlar baya yükseldi ve daha önceden takip ettiğim ilanlar bile kaldırılmış şu ara düzgün bir gitar bulabileceğimi zannetmiyorum peki sıfır olarak önerebileceğiniz modeller varmı
 
İkinci el almama sebebiniz eksik parçalı gitarlarsa sıkıntı değil, tam takım satılan pek çok gitar var.

En son attığım RG1570'in farklı bir rengini ben de kullanıyorum. Bu 3 gitarla da neredeyse her türü çalabilirsiniz. Ama illaki sıfır istiyorsanız bu tarz ürünler mevcut.

Sizin de gördüğünüz üzere kalitede oldukça düşüş yaşanıyor.
 

Geri
Yukarı