3000 Euro'ya Polonya'da 1 yıllık çalışma vizesi mantıklı mı?

Onur58

Kilopat
Katılım
8 Temmuz 2016
Mesajlar
635
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,
Polonya'da çalışmak için 1 yıllık çalışma vizesi ve oturum izni fırsatı hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Bir ajans, 3000 euro karşılığında vize ve oturum izni sağlıyor. İşiniz hazır ve havaalanında karşılanıyorsunuz. Ayrıca fabrikada kalacak lojman da var. Aylık maaş 1300 euro ve ön ödeme yapılmıyor; çalışma izni ve vize çıkana kadar ödeme yok.

Bu teklif sizce uygun mu? Avrupa Birliği ülkesi için iyi fiyat mı sizce? Her türlü görüş ve deneyiminizi paylaşırsanız çok sevinirim!

Facebook'ta konu paylaştım, bazıları ülkeye gelmemen için yalan söylüyor, bazıları dolandırmak istiyor seni ve bazıları eğer ajans bunları yapıyorsa 3000 euro çok iyi fiyat diyor. Kafam karıştı, sizin de yorumlarınızı bekliyorum.

Bu arada Polonya kendi para birimini kulanıyor zlt (çalışma iznini 2 yıl daha uzatabiliyoruz)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçek olabilir olmayabilir bilemem ama bana hep az para verip 3 ayda onu avrupada amorti edecek teklifler dolandırıcılık gibi gelmiştir. Yani 10-15 bin euro verirsin hem çalışma hem oturma çıkar 800-100 euro kazanırsın ayda tamam ama 2 ayda verdiğin paranın çıkması oturma izni almak filan çok kolay değil mi herkes gider o zaman.
 
Gerçek olabilir olmayabilir bilemem ama bana hep az para verip 3 ayda onu Avrupa'da amorti edecek teklifler dolandırıcılık gibi gelmiştir. Yani 10-15 bin euro verirsin hem çalışma hem oturma çıkar 800-100 euro kazanırsın ayda tamam ama 2 ayda verdiğin paranın çıkması oturma izni almak filan çok kolay değil mi herkes gider o zaman.

Oturum izninin fabrikanın vereceğini söylüyor eğer başka işe girerseniz onlar sizin oturum izninizi çıkartmazsa kendi cebinizden vermek zorunda kalırsınız diye geri dönüş almıştım.
Arkadaşım başvurdu hiç ödeme yapmadı çalışma izni bu ay çıkması yüksek ihtimal diye söylemişler.
 

Geri
Yukarı