$3000 Gaming laptop önerisi

milkshakee

Centipat
Daha fazla  
Bu soruyu tekrarladigim için üzgünüm ama çevrem kafami karıştırıyor, herkes bir fikir vermeye çalışıyor ama güvenemiyorum. Burada bazı konulari da inceledim, sıkıntısı olmayacak, baş agritmayacak bir Gaming laptop onerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynayacaksiniz AMD ryzenlere yaklaşmayın diyorlar ama bilmiyorum
Amd ryzen işlemciler oyun performansında intelden daha iyi hatta apu toplarken bilerek ryzen 5 ile toplarlar dolarla sorduğun için büyük ihtimalle amerikadasın 3000$ a rtx 3070 laptop bulursun eğer getirttireceksen getirttiremezsin amerikadan 650 dolardan fazla teknoloji ürünü getirttiremezsin bende bi aralar heveslenmiştim olmadı

İtopyada gigabytelar indirimli. 28 aralıkta ben 39040’a msi ge76 raider 11uh-255tr aldım 16gb rtx3080 ekran kartı 32 GB RAM, 2TB hdd, 1080p 360hz ekranlı. Muhteşem.

Onu almadan önce 30929 TL’ye 11ug-260 modelini almıştım n11’den o da hesaplıydı. Hemen iade ettim.
Amd ryzen işlemciler oyun performansında intelden daha iyi hatta apu toplarken bilerek ryzen 5 ile toplarlar dolarla sorduğun için büyük ihtimalle amerikadasın 3000$ a rtx 3070 laptop bulursun eğer getirttireceksen getirttiremezsin amerikadan 650 dolardan fazla teknoloji ürünü getirttiremezsin bende bi aralar heveslenmiştim olmadı
Neden 650 dolar üstü getirtilemiyor? Merakımdan soruyorum. Avrupa’da da sınır var mı?

Son düzenleme:
Creator serilerinde ekran kartı gücü sınırlandırılmış bilginize. Öyle olmasa creator Z16 almayı düşünmüştüm dokunmatik ekranlı.

Şimdi düzelttim hocam zaten creator daha çok iş amaçlı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı