3000 ile 3500 TL arası sistem toplama

Önümüzdeki 3 ya da 4 sene boyunca şirketin apartmanında kalmayı düşünüyorum ve bu durumdan ötürü elektrik ve su faturalarını ben ödemiyorum. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Bu arada işlemcinin fanı var ve yeterli diyorsanız o para ile ssd bile ekleme şansım olabilir.
Sonunda ''K'' olmayan (OC yapılamayan) işlemcilerde fan bulunuyor ve o fan soğutma için yeterlidir.

Bu arada hala GTX 970 almanı öneriyorum.

Önerilerinizi değerlendirerek şöyle bir sistem kurdum. Size göre nasıl olmuş. İşlemci için başka bir soğutucu önerir misiniz? Kasa sistemi kaldırır mı? Ve en önemlisi sistem parçaları arasında ki uyum sizce nasıl?
Kasa işi biraz zevke dayalı ama o kasayı alacaksan ayrı olarak bir de 80plus 600 veya 650watt güç kaynağı öneririm.Ya da iyi markaların-corsair,cooler master,thermaltake,vb.. 80 plus güç kaynaklı birçok kasaları mevcut,onlardan birini seçebilirsin.Onun dışında son yaptığın sistem uyumlu,bir sıkıntı olmayacaktır.İşlemciyle gelen fan yeterlidir ama zamanla gürültüsü artacaktır.Daha sessiz ve daha performanslı bir işlemci soğutucusu her zaman daha iyidir.12mm fanlı bir soğutucu tavsiye ederim.
Şu olabilir mesela-
COOLER MASTER HYPER T4 775/1155/1156/1366/2011&AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı