3000 IPS panel monitör önerisi

Hocam bu monitör daha ucuzlar mı sanki son zamanlarda monitör fiyatları ciddi düşüyor gibi, cuma günü İncehesap'ta Gaming gecesi var onu mu beklemek lazım yoksa bu monitörü alınır mı stok bitmeden.

Vallahi belli olmaz @Rustin Cohle daha iyi bilir fakat memlekette ne olacağı belli olmuyor ben olsam param var iken alırdım.

Monitör alacaksanız bunlara bakın. Panel olarak daha iyiler.
24gn650'nin 600'den farkı ayarlanabilir standı olması ki çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Hocam bu monitör daha ucuzlar mı sanki son zamanlarda monitör fiyatları ciddi düşüyor gibi, cuma günü İncehesap'ta Gaming gecesi var onu mu beklemek lazım yoksa bu monitörü alınır mı stok bitmeden.

Al geç Gaming gecesinde monitörler için iyi indirim olmuyor fazla. Dolar ihtimali stok vs riske atma. Ama İtopya'dan ürün aldığında sıkıntılı gelirsede uğraşırsın onu da söyleyeyim.

Amazon olunca Türkiye'den mi yurt dışından mı geliyor?

Değişiyor satıcıda yurt dışından geliyor gibi bir şey yazmıyorsa TR'den geliyor.

Uzun zamandır piyasayı takip ediyorum, genelde ay ortalarından sonra fiyatlar iniyor yeni aya girince fiyatlar gene uçuyor.

Al geç Gaming gecesinde monitörler için iyi indirim olmuyor fazla. Dolar ihtimali stok vs riske atma. Ama İtopya'dan ürün aldığında sıkıntılı gelirsede uğraşırsın onu da söyleyeyim.

Hocam 650-B versiyonu indirime girmiş Trendyol da 2690 TL zaten 600-B modeli 2600 TL, neden bu kadar inmiş teşhir veya hasarlı ürün falan mı güvenilir midir acaba?

Monitör alacaksanız bunlara bakın. Panel olarak daha iyiler.
24gn650'nin 600'den farkı ayarlanabilir standı olması ki çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Sorunuz varsa sorabilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı