aliytrklkmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 1.173 Makaleler 3 Çözümler 14 Yer Ankara 27 Ağustos 2019 #11 Paytak Penguen dedi: Pahalı mı? Geçen sene 2 katı fiyattaydılar. 8 GB RAM 500 liraydı. O maksimum hız. 3600 MHz takarsan 3200'de çalışır yani. Genişletmek için tıkla... Siz zengin olabilirsiniz benim için hala çok pahalı. Biraz ucuzladı diye ürünler ucuz olmuyor
Paytak Penguen dedi: Pahalı mı? Geçen sene 2 katı fiyattaydılar. 8 GB RAM 500 liraydı. O maksimum hız. 3600 MHz takarsan 3200'de çalışır yani. Genişletmek için tıkla... Siz zengin olabilirsiniz benim için hala çok pahalı. Biraz ucuzladı diye ürünler ucuz olmuyor
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.957 Makaleler 3 Çözümler 16 27 Ağustos 2019 #12 aliytrklkmz dedi: Siz zengin olabilirsiniz benim için hala çok pahalı. Biraz ucuzladı diye ürünler ucuz olmuyor Genişletmek için tıkla... Ben de zengin değilim hocam. Benim için de pahalı ancak yarı yarıya düştü fiyatlar, biraz değil.
aliytrklkmz dedi: Siz zengin olabilirsiniz benim için hala çok pahalı. Biraz ucuzladı diye ürünler ucuz olmuyor Genişletmek için tıkla... Ben de zengin değilim hocam. Benim için de pahalı ancak yarı yarıya düştü fiyatlar, biraz değil.