3000₺ monitör dahil sistem tavsiyesi

Vueenxd_

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Evet, herkese selam. Bütçem 3000 TL ve monitör dahil bir sistem toplamak istiyorum. Depolama birimi olarak en az 480GB istiyorum. Parçaların ikinci el olması sorun değil ancak Manisa'da yaşıyorum ona göre önerirseniz sevinirim. Teşekkürler...

Şaka bir yana ama apu ve 2.el toplanabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3400 TL geliyor, ekran kartını tavsiye etmiyorum, RX550 alabilirsin aynı fiyata.

Evet, herkese selam. Bütçem 3000 TL ve monitör dahil bir sistem toplamak istiyorum. Depolama birimi olarak en az 480GB istiyorum. Parçaların ikinci el olması sorun değil ancak Manisa'da yaşıyorum ona göre önerirseniz sevinirim. Teşekkürler...

Link bırakmayacağım ama kaba taslak yazacağım siz bulabilirsiniz
Monitör 1080P 75Hz olacak 650TL
2adet 8 GB RAM sıfır olacak 600TL.
A320 anakart sıfır 450TL.
480GB Kioxia SSD (Kioxia Toshiba'nın markasıdır) 450TL.
2.el Ryzen 3 3200G 750TL.
2.el 350W PSU 100TL.
Kasa olarak herhangi bir bilgisayarcıdan ucuz bir kasa bulabilirsiniz o da 100TL olsa toplam 3050TL bu sistem PUBG oynatacak seviyede bir sistem CS:GO yüksek ayarlarda 75 80 hatta 90FPS alabilir. İyi forumlar 😉

3400 TL geliyor, ekran kartını tavsiye etmiyorum, RX550 alabilirsin aynı fiyata.

Hocam bütçeyi aşmışsınız 150 200TL aşsanız problem yok ama 400TL kolay toplanan bir para değil ve RX550 alın demişsiniz önerdiğiniz ekran kartı performanslı değil olmamış hocam 3000TL monitör dahil bir sistemde 2.el parçalarla oyuncu sistemi diziliyor olmamış hocam 😶

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı