3000₺ monitör önerisi

Poolman

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikli kaliteli ve düzgün bir monitör almak istiyorum, bütçem 3K'ya kadar.

Bilgisayarda genelde film/dizi izlemek ve araştırma yapsam da oyun da oynuyorum.

Monitörün sahip olmasını istediğim özellikler şu şekilde:
-IPS panel tipi (önemli)
-Yansıma önleme (önemli)
-Ekran boyutu ön planda olmalı (benim için) büyük olmalı 24.5°+ (ne kadar büyük ov kadar iyi)
- Hz konusuna gelince her ne kadar 144Hz istesem de sırf Hz için diğer özelliklerden yoksun olsun istemem doğrusu. Yine de çok düşmemek lazım hani ;d
- Çözünürlükte 1080P-2K
Sanırım başka önemli bir şey yok gibi; gözü az yorsum istiyorum bir de şu an geçici olarak TV kullanıyorum o da çok göz ağrıtıyor.

PC sistem özelliklerim:
i59400F.
GTX1050 Ti 4 GB.
8 GB RAM.

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler...

Bakacağın şu var,
Güzel durur hocam başka öneri gelirse diye bekleyeceğim yine de.

Bakıyorum hemen.

Kesinlikle bunu alın derim hocam. ASUS'un monitörleri düşük segmentte iyi değil.
Ben de LG ya da Samsung monitörlere bakıyordum genel de ama biraz daha geniş ekrana sahip olsa daha iyi gibi geliyor bana.

Ben de LG ya da Samsung monitörlere bakıyordum genel de ama biraz daha geniş ekrana sahip olsa daha iyi gibi geliyor bana.
Gerçi 53 cm ediyor çok küçük de değil.
Biraz daha bekleyeceğim.
Bundan sonra fiyatları düşmez herhalde değil mi beklemeye gerek. Ar mı sizce?

Son düzenleme:

Gerçi 53 cm ediyor çok küçük de değil.
Biraz daha bekleyeceğim.
Bundan sonra fiyatları düşmez herhalde değil mi beklemeye gerek. Ar mı sizce?
Türkiye'de ihtiyacınız olan ürünü direk almanız gerekiyor. Seçimlere bel bağlamayın daha iyi olmayacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı