Anakartın güncellemelerini araştır. Destek getirdiyse vardır. Normalde var yani.Konuyu nerede olması gerektiğini tam bulamadım ama burası uygun gibi. 3000 serisi işlemcilere resizable bar desteği var mı acaba? 3000 serisi ekran kartım var da.
Konuyu nerede olması gerektiğini tam bulamadım ama burası uygun gibi. 3000 serisi işlemcilere resizable bar desteği var mı acaba? 3000 serisi ekran kartım var da.
B550 Tomahawk var son sürüm zaten anakartlık bir sorunum yok ama 3000 serisi için geldi mi emin olamadım. Bir ara geldi diye okumuştum.Anakartın güncellemelerini araştır. Destek getirdiyse vardır. Normalde var yani.
Konuyu nerede olması gerektiğini tam bulamadım ama burası uygun gibi. 3000 serisi işlemcilere resizable bar desteği var mı acaba? 3000 serisi ekran kartım var da.
3600 Cpu, 3060ti Gpu B550 Tomahawk anakart.Dostum kafam karıştıişlemci anakart ve ekran kartını detaylı bir şekilde yazar mısın?
Galiba destekliyor yabancı forumlarda falan da gördüm gördüm çünkü açıyorum o bakalım bi.Dostum kafam karıştıişlemci anakart ve ekran kartını detaylı bir şekilde yazar mısın?
Geldi. Var. Ben 3600x ve 3080 ile açabiliyorum.B550 Tomahawk var son sürüm zaten anakartlık bir sorunum yok ama 3000 serisi için geldi mi emin olamadım. Bir ara geldi diye okumuştum
Teşekkürler açıyorum o zaman.Geldi. Var. Ben 3600x ve 3080 ile açabiliyorum.
Açabilirsiniz. BIOS'unuz güncelse açabilirsiniz yalnız. BIOS güncellemesiyle ekleniyordu diye biliyorum. En azından benim x470'im için durum buydu.Teşekkürler açıyorum o zaman
Beta önceki sürüm yüklü işte güncel yani Bios'um.Açabilirsiniz. BIOS'unuz güncelse açabilirsiniz yalnız. BIOS güncellemesiyle ekleniyordu diye biliyorum. En azından benim x470'im için durum buydu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.