3000₺ telefon tavsiyesi

Bütçe
3000TL

yuvu

Picopat
Katılım
24 Kasım 2020
Mesajlar
99
Gördüğünüz gibi 3000₺ gibi bir fiyata akıllı telefon bakıyorum. Eğer diyorsanız ki biraz çıkıp bunu alabilir misin diye, 3500 falan olabilir. Xiaomi Redmi Note 9/9 Pro bakmıştım. Kullanan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Dipnot: Dizi film izlerim, video izlerim. Arada candy crush falan oynuyorum zaman geçirmelik. PUBG Mobile falan yok yani. Ona göre önerirseniz sevinirim.
 
Hocam Oppo'yu kamerası iyi vs. diyorlar. Diğer özellikleri ortalamaymış diye duydum bir arkadaştan. Ben kamera ile çok ilgilenmiyorum. Bi tek doğum günlerinde çekim yapıyorum o derece.
Makro kamera dışında kameradan memnunum. Gayet güzel sonuçlar veriyor. Eğer merak ediyorsanız fotoğrafları özel mesaj'dan paylaşabilirim.
Not : herhangi bir siteye yüklenmiş fotoğrafın linkini koymak yasak mı bilmiyorum.
 
bende redmi note9s var dün gece şarjdan çıkardım şu saat oldu hala %60 şarjım 6 saat aktif kullandım pubg vb. oyunlar en üst grafiklerde hiç kasmıyo ne ısınma var kamera muhteşem 3500 gibi bir bütçen varsa 3300 e hepsi buradada note9 pro 128 gb lık olanır var hiç düşünmeden gönül rahatlığıyla alabilirsin tam zamanı şimdi indirimede girdi şu fiyata alabileceğin net en iyi telefon
 

Yeni konular

Geri
Yukarı