3000 TL altı Nike ayakkabı önerisi

yigito671

Hectopat
Merhaba, Nike Air Max ımpact 4 kullandım ve cok rahat geldi. Onun benzeri rahat bir Nike ayakkabı arıyorum. Eğer ayni ayakkabıdan internette bulabilirsem alacağım ama hiçbir yerde stokta kalmamış. 3000 TL altında öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun yıllardır Nike almadım, Skechers kullanıyorum açıkçası oldukça da rahatlar. O markaya şans verdiniz mi daha önce?
Söylemiş olduğunuz modeli en düşük 4.200 civarında gördüm.

Geçen yıl dediğim modeli 2.400 TL'ye aldıydım. Gerçekten çok rahat ve görünüşü de hoşuma gittiydi. Skechers hiç almadım model öneriniz varsa bakarım.

Geçen yıl dediğim modeli 2.400 TL'ye aldıydım. Gerçekten çok rahat ve görünüşü de hoşuma gittiydi. Skechers hiç almadım model öneriniz varsa bakarım.
Kusura bakma geç gördüm biraz, eskisi kadar aktif kullanamıyorum buraları. Buradan almış olduğum ayakkabılar ile fikirlerimi belirtiyim.

Bu modelin siyahını aldım yaklaşık 2 yıl oldu alalı hala sağlam bir şekilde giyiyorum, tabanı oldukça yumuşak.

Bu modelin tabanı nasıl oldu ise üsttekine göre bir tık daha sert ama şikayetim olmadı. Biraz fazla kalın duruyor ama giyince sırıtmıyor çok fazla. Ek olarak üstteki modele göre biraz daha az hava alıyor gibi.

Taban olarak diğerlerine göre sert fakat kumaş olduğu için başka rahatsız eden bir yanı olmadı. Karda dahi giydim su geçirmedi. Tek kötü yanı burda kaymaz dediğin bazı ıslak alanlarda pat diye kayması.

Tabanı bunun da biraz sert ama üstteki kadar hissettirmiyor. Sıkan bir yapısı da olmadığı için rahat bir kullanımı var. Burun kısmındaki yeşiller sticker gibi bir şeymiş onlar biraz deforme oldu sadece.

Son attığım iki model bütçeni aşıyor ama fikir olması açısından ilettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı