3000 TL AM4 anakart önerisi

Bütçe
3000
Hayır kullanmıyorsunuz anakartınız ASUS B450M-K olarak belirtilmiş bahsettiğimiz anakart B550?
Dostum bir model düşüğü evet b450 m k bir model düşüktür bir model üst olan b550 anakart geçilebilir bi anakart geçme imkanım bile olsa ben geçerim ısınma sorunuda benim modelimde olmuyorsa yeni model bi anakartda (fabrikasyon hatası olmadığı sürece)hiç bir sıkıntı olmaz.

Dostum bir model düşüğü evet B450 m k bir model düşüktür bir model üst olan B550 anakart geçilebilir bir anakart geçme imkanım bile olsa ben geçerim ısınma sorunuda benim modelimde olmuyorsa yeni model bir anakartda (fabrikasyon hatası olmadığı sürece)hiçbir sıkıntı olmaz.

Kardeşim ben ASUS olana söylemiyorum Gigabyte Aorus modeli için diyorum.

Kardeşim ben ASUS olana söylemiyorum Gigabyte Aorus modeli için diyorum.
Gigabyte anakartı kendi kuzenim kullanıyor oradan biliyorum o yüzden alınabilir dedim dediğimin arkasındayım alınabilir. ben illede al demiyorum hatta arkadaşa ilk önerdiğim anakartı almasını önerdim ki o anakart buraya listeledeğimiz anakartların hepsinden daha iyi.

3000 vermeye gerek yok.
VRAM soğutması olduğu için ASUS Prime yerine bunu tercih etmelisiniz.

Şu an bunu kaydettim yarın 22:00 da Gaming gecesinede bakacağım ona göre satın alacağım bunu.

Bu arada dram desteği olan 1TB M.2 SSD önerir misiniz maksimum bütçe 1300₺

Son düzenleme:
Şu an bunu kaydettim yarın 22:00 da Gaming gecesinede bakacağım ona göre satın alacağım bunu.

Bu arada dram desteği olan 1TB M.2 SSD önerir misiniz maksimum bütçe 1300₺

Yeni konu açarsanız daha çok yardımcı olurlar ben şunu öneririm.
Dramli gerekmiş görmedim kusura bakmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı