3000 TL anakart ve işlemci önerisi

SSD Kioxia Exceria NVMe 1.5 yıldır kullanıyorum sorun olmaması gerekli Driverlar'ı sıfırdan kurdum dün gece format attım termal macun 3 ay önce konuldu galiba.

600TL aşmış sadece ve en azından 5500 + B450M S2H alırdım i3 10100F kötü.
12100f nasıl olur?

Aynısı bende var F/P işlemci. Oynayamadığım tek bir oyun yok.

Bilgisayar ablamın onun oynadığı oyunlar Sims 4 Devour Valorant üst düzey bir şeye ihtiyacım yok fiyat performans işimi görür.

SSD Kioxia Exceria NVMe 1.5 yıldır kullanıyorum sorun olmaması gerekli Driverlar'ı sıfırdan kurdum dün gece format attım termal macun 3 ay önce konuldu galiba.

12100f nasıl olur?
Sorununla ilgili konu açarsan sana yardımcı olabilirler. Onun dışında 12100F öneririm.

12100F nasıl olur?

Bayağı iyi. Ben sana önerim BIOS pilini sök 5dk bekle geri tak. RAM'leri sök altına silgi sürt geri tak. GeForce Game Ready Driver | 526.47 | Windows 10 64-bit, Windows 11 | NVIDIA buradan en güncel sürücüyü indir. İstersen işlemcide termal macun yenilemesi yapabilirsin evde varsa. Hala düzelmediyse bilemem. Win Update de eksik driver varsa kurulum yap.

Bütçe arttırılabilirse 12100F ve H610 iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…