3000 TL APU sistem toplama

Her şey çok güzel, ancak bu olmamış. Ek olarak konu sahibi hazır sistem istiyormuş, yine de ellerine sağlık.
Neden? 2 arkadaşım kullanıyor ve memnun. Normalde Darkflash Pollux öneriyorum ama hep aynı şeyi önermeyeyim dedim.

Ayrıca toplama al bence hem daha iyi olur birkaç video izleyerek öğrenirsin zor bir şey degil.

Neden? 2 arkadaşım kullanıyor ve memnun. Normalde Darkflash Pollux öneriyorum ama hep aynı şeyi önermeyeyim dedim.
Ranker Virgo, Gametech Colder kasaya marka basılmış hali çünkü. Pollux daha iyi bir kasa.

Hocam bence de kasanın bir sıkıntısı yok. Ucuza alınabilecek güzel kasalardan.
DarkFlash Pollux veya fan eklenmiş Zalman N2 gibi seçenekler varken dandik Gametech Colder kasaya marka basılmış Ranker Virgo alınmaz.

Çok sağ olun beni bilgilendirdiğiniz için eğer alırsam size bilgi vericeğim
APU değil ama bu sistem orta seviyede idare eder.

Ben APU istedim çünkü ileride yükseltip daha iyi bir sistem olsun diye ama yanıt verdiğiniz için yine de teşekkür ederim
@Samotne Ciasteczka'un önerdiğine ek,

Anakartı B450M-A PRO Max,
RAM'i 2x8 Team,
PSU'yu da Cougar 600W 80+ yaparsanız fena olmaz.

Bu PC'ye daha yakın gibiyim teşekkürler
@Samotne Ciasteczka'un önerdiğine ek,

Anakartı B450M-A PRO Max,
RAM'i 2x8 Team,
PSU'yu da Cougar 600W 80+ yaparsanız fena olmaz.

Bu sistemde kasayı değiştirmeme gerek var mı?
Çok sağ olun beni bilgilendirdiğiniz için eğer alırsam size bilgi vericeğim

Ben APU istedim çünkü ileride yükseltip daha iyi bir sistem olsun diye ama yanıt verdiğiniz için yine de teşekkür ederim

Bu PC'ye daha yakın gibiyim teşekkürler

Bu sistemde kasayı değiştirmeme gerek var mı?

Ve vindows 10 deneme sürümü ile birlikte geliyor mu?

Son düzenleme:
AMD Ryzen 5 3400G 3.7GHz AM4 4C/8T İşlemci: Amazon.com.tr (1329 TL)

Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (564 TL)

G.Skill RipjawsV Siyah 8 GB 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18S-8GVK Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (349 x 2)

DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK - Ucuzbudur (341 TL)

FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (390 TL)

Fiyat: "3.322 TL"

"Siteler güvenilirdir, kalitesiz siteleri önermiyorum."

"Parçalar kalitelidir, kalitesiz parça ve bileşen önermiyorum."

"Hayırlı olsun. Sistemle bir sorun yaşarsanız konuya yazabilirsiniz."

Sonradan ekran kartı ekleyemem diyorsanız veya sonra ekran kartını değiştiririm diyorsanız şu sisteme de bakabilirsiniz.

Konuyu hortlatıyorum ancak depolama birimi koymayı unutmuşsunuz hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı