3000 TL APU sistem toplamak

Bütçe
3000
Gayet yeterli ve güzel bir sistem. Kasa, PSU seçimi de iyi olsun. Hayırlı olsun.

(X2)XPG 8GB*1 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 Ram Kırmızı

3000TL bütçeye gerek kalmadı
Kalan para ile SSD alınabilir.

Dediklerinizde haklısınız ama şu siteyi kullanmayın

Ram markası dışında gayet iyi ram 20 lira fazla verip adata yada corsair alın, ayrıca msı anakartları max 24 hz veriyor buda sıkıntı ekran kartı alana kadar düşük hz ile devam etmek zorunda kalırsınız, gigabyte 60 hz e kadar destekliyor

Corsair Vengeance alacağım 600TL'ye, ne demek 24 Hz veriyor ben şimdi monitörü 75Hz kullanamayacak miyim anakart önerir misiniz peki B450 çipsetli mümkünse vga çıkışı olan

Corsair Vengeance alacağım 600TL'ye, ne demek 24 Hz veriyor ben şimdi monitörü 75Hz kullanamayacak miyim anakart önerir misiniz peki B450 çipsetli mümkünse vga çıkışı olan

Apu bir sistem toplamayı bilmiyorsunuz sanırı 2400mhzlik apu bir sistem ol ma ma lı. Yoksa performans alamazsınız bilmiyorsanuz arkadaşı yanlış yönlendirmeyin.
APU bir sistemde en az 3000MHZ ram olmalı.

hocam unutmadan 3. nesil için bu ana kartlarının çoğuna bios güncellemesi gerek , çoğu yer artık güncellenmiş hali ile gönderiyor , çok düşük bir ihtimal 3. nesil ryzeni desteklememe ihtimali var ,bunun için en iyisi alacağınız yer ile iletişime geçip sormaktır , yoksa bile size güncelleyip gönderceklerdir. En kötü ihtimalle bir bilgisayarcı 50 liraya bios güncellemenezi yapar

Team Group'un diğer bellek markalarından farkı nedir? Açıklarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…