NormanOsborn.corps
Femtopat
eline ulaştı mı nasıl kulaklık , bende ses kartlı kulaklık arıyorum daFifine H9 sipariş verdim. Önerileriniz için teşekkürler.
eline ulaştı mı nasıl kulaklık , bende ses kartlı kulaklık arıyorum daFifine H9 sipariş verdim. Önerileriniz için teşekkürler.
Ulaştı, mikrofonu gerçekten kaliteli. Öncesinde düz kulakiçi kulaklık kullandığım için muadil oyuncu kulaklıklarıyla kıyaslayamayacağım ancak CS2’de iyi ses kasabildim. 7.1 özelliğini beğenmedim kaliteli değil zaten bu fiyatta 7.1 beklemek yanlış olur. Stereo hali sesin ne taraftan geldiğini anlamak için yeterli. Gündelik kullanım için idare eder, pek şarkı performansı beklemeyin. Net ancak tiz yoğunluklu bir ses alıyorsunuz belki ekolayzer ile daha iyi bir hale getirilebilir. Kafa bandı ve kulak pedleri rahatsız etmiyor gözlük kullanmama rağmen gayet konforlu bu yönden Cloud 3’ten üstün kesinlikle. Fiyatına göre tavsiye ederim.eline ulaştı mı nasıl kulaklık , bende ses kartlı kulaklık arıyorum da
Ulaştı, mikrofonu gerçekten kaliteli. Öncesinde düz kulak içi kulaklık kullandığım için muadil oyuncu kulaklıklarıyla kıyaslayamayacağım ancak CS2'de iyi ses kasabildim. 7.1 özelliğini beğenmedim kaliteli değil zaten bu fiyatta 7.1 beklemek yanlış olur. Stereo hali sesin ne taraftan geldiğini anlamak için yeterli. Gündelik kullanım için idare eder, pek şarkı performansı beklemeyin. Net ancak tiz yoğunluklu bir ses alıyorsunuz belki ekolayzer ile daha iyi bir hale getirilebilir. Kafa bandı ve kulak pedleri rahatsız etmiyor gözlük kullanmama rağmen gayet konforlu bu yönden Cloud 3'ten üstün kesinlikle. Fiyatına göre tavsiye ederim.
Dediğim gibi mikrofonu gayet kaliteli Youtube’dan mikrofon testlerini inceleyebilirsin. Rekabetçi oyun tarafında sadece CS2’de deneyebildim henüz ve fazlasıyla tatmin etti. Cızırtı sorunu yaşamadım, sadece mikrofonda dip ses oluyor, onu da gürültü filtrelemeyle kolaylıkla engelliyorsun. Rekabetçi oyunlar için öneririm, mikrofon performansı için kesinlikle öneririm alabilirsin.Hocam arkadaşlarla rekabetçi tarzı oyunlarda oynayıp konuşurken kullanılacak bir kulaklık arıyorum da kullandığın kulaklıgı önerir misin? Ve kulaklıkta cızırtı var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.