Evet 3000 TL civarı bütçem var bu yukarıda çıkabilir aşağıda inebilir önerileriniz ile şekillenecek ama Max 4000.
2014'ten beri G502 mouse kullanıyorum ve hala taş gibi, tek alma sebebim mouse pad aldım ve kablosu mousepade takılıyor beni uyuz etti.
Direkt G502 kablosuz alacaktım ama yine de öneri almak istedim.
Palm Grip'e sahibim.
Beyaz renk seçeneğinde ürün standart olarak 1000 Hz gelmektedir. 4000 Hz kullanmak için Lamzu 4K Wireless Dongle ayrıca satın almanız gerekmektedir. Siyah renk seçeneği standart olarak 4000 Hz desteklemektedir, kutu içeriğinden 4K Wireless Dongle çıkmaktadır. Mouse ürünlerinde iade politikası...
Bluetooth ile alıcı çipini kaybetme riskin olmadan kullanabilirsin Bluetooth ve 2.4GHz arasında hız farkı yok sayılır. Bluetooth özelliği olmayan cihaza bağlayamaman dışında bluetooth avantajlı. Güç olarak da eğer otomatik uyku özelliği olmayan bir mouse alırsan 3-4 haftada bir pil değişmen gerekir. Yerleşik bataryalı fareler o kadar bile dayanmıyor. Tavsiyem Bluetooth'lu ve pilli bir fare alıp duracell'in şarj edilebilir pilleri ile kullanman uzun vadede kara geçiriyor normal pil ile kullanırsan sıkıntı yaşarsın piller zamlandıkca özellikle.
Burda genelleme yaptım biraz ama bütçene göre sağlam yerleşik bataryalı fareler de bulabilirsin.
Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint Mouse 90MP02Y0-BMUA00 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Asus ROG Keris Wireless AimPoint Mouse 90MP02V0-BMUA00 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Özür dilerim fps oyunlar için istemişsin. düzenledim yorumu bu 2 fare fena değil gibi düşünebilirsin.
Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint Mouse 90MP02Y0-BMUA00 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Asus ROG Keris Wireless AimPoint Mouse 90MP02V0-BMUA00 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Özür dilerim fps oyunlar için istemişsin. düzenledim yorumu bu 2 fare fena değil gibi düşünebilirsin.