3000 TL bütçe ile kablosuz mouse önerisi

Bütçe
3000

Tarrget159

Kilopat
Daha fazla  
Evet 3000 TL civarı bütçem var bu yukarıda çıkabilir aşağıda inebilir önerileriniz ile şekillenecek ama Max 4000.
2014'ten beri G502 mouse kullanıyorum ve hala taş gibi, tek alma sebebim mouse pad aldım ve kablosu mousepade takılıyor beni uyuz etti.
Direkt G502 kablosuz alacaktım ama yine de öneri almak istedim.
Palm Grip'e sahibim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tutusunuz ve ek olarak el uzunlugunuz nedir?

El uzunluğu 17-18cm
Palm grip tutuş.

@41p3r bu konuda çok bilgi sahibi değilim FPS oyunları oynuyorum bunlarda gecikme en az hangisinde oluyorsa onu tercih etmek isterim.

Anakartımda Bluetooth özelliği bulunmakta bir yararı olur mu bilmem ama belirteyim.

El uzunluğu 17-18cm
Palm grip tutuş.

@41p3r bu konuda çok bilgi sahibi değilim FPS oyunları oynuyorum bunlarda gecikme en az hangisinde oluyorsa onu tercih etmek isterim.

Anakartımda Bluetooth özelliği bulunmakta bir yararı olur mu bilmem ama belirteyim.
Bluetooth ile alıcı çipini kaybetme riskin olmadan kullanabilirsin Bluetooth ve 2.4GHz arasında hız farkı yok sayılır. Bluetooth özelliği olmayan cihaza bağlayamaman dışında bluetooth avantajlı. Güç olarak da eğer otomatik uyku özelliği olmayan bir mouse alırsan 3-4 haftada bir pil değişmen gerekir. Yerleşik bataryalı fareler o kadar bile dayanmıyor. Tavsiyem Bluetooth'lu ve pilli bir fare alıp duracell'in şarj edilebilir pilleri ile kullanman uzun vadede kara geçiriyor normal pil ile kullanırsan sıkıntı yaşarsın piller zamlandıkca özellikle.

Burda genelleme yaptım biraz ama bütçene göre sağlam yerleşik bataryalı fareler de bulabilirsin.

Uzun süredir kullandığım için Logitech düşünüyorum.
Ama ASUS'ta olabilir klavyem ASUS olduğu için.
Yani kararsızım :D

Wraith sitesinde de çok çeşitli fareler var.
@557260

Uzun süredir kullandığım için Logitech düşünüyorum.
Ama ASUS'ta olabilir klavyem ASUS olduğu için.
Yani kararsızım :D

Wraith sitesinde de çok çeşitli fareler var.
@557260

Özür dilerim fps oyunlar için istemişsin. düzenledim yorumu bu 2 fare fena değil gibi düşünebilirsin.

Son düzenleme:

Özür dilerim fps oyunlar için istemişsin. düzenledim yorumu bu 2 fare fena değil gibi düşünebilirsin.
ROG Gladius III'un 1000TL geri odemesi var. Onu oneririm Asus isteniyorsa. Lamzu Thorn 4K da dusunebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı