3000 TL bütçe ile sistem toplama

Tulparxx

Hectopat
Katılım
15 Nisan 2016
Mesajlar
86
Merhaba, kendime 3000 TL bütçe ile bir sistem toplamak istiyordum. Site ismi vermek yasak mı bilmiyorum, o yüzden bir siteden 3000 TL'ye bir hazır toplanmış sistem aldım. 75 TL kart bonusu ile 2925 TL ödemiş oldum. Recep Baltaş'ın, James Donkey SSD önermediğini biliyorum. Açıkcası SSD, PSU ve Anakart içime pek sinmedi gibi. Fikirlerinizi almak istedim. Bütçem 3000 TL, lütfen arttır, 200 daha koy şunu al, 500 arttır bunu al demeyin. Eğer mantıklı fikirler gelirse iptal edeceğim. Lütfen neden James Donkey veya Gamepower ürünlerine güvenmemem gerektiğini söyleyin.
Ekran Alıntısı.PNG
 
Kendi fikrim şu yönde açıkçası markalar yeni olduğu için Türkiye'de (bence oldukça başarılı ve rekabeti arttıran firmalar) kullananların sıkıntıları oldu ve önyargı oluştu. Ama bu iş teknoloji X markasının yaptığı anakarttan 1000 tane üretilir, bunların içinden 1 tanesi bozuk olur ve o parça sana denk gelir. Y firması da 1000 parça üretir, 999 tanesi bozuk olur 1 tanesi sağlam olur ve o parça sana da denk gelebilir. Tamamen şans yani bende James Donkey kullandım hiçbir sıkıntı çıkmadı. İyi forumlar.
 
Benim bildiğim Gamepower gibi markalar hiç bir şekilde ürünlerinin arkasında durmuyor, birkaç youtuber'ın videolarını izleyip," abi fiyatına göre iyi ürün iyi." yorumlarına kanmayın. Ben şahsen ne kadar kaliteli olursa olsun uluslararası tanınmamış bir PSU' yu sistemimi emanet etmem. Saygılar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı