Üniversite için tablet önerisi

@RightCloud Snapdragon 870'li bir Huawei kullandım geçenlerde. PC'den sonra kullandığım en işlevsel meretti sanırım faresi, klavyesi ve kalemiyle beraber. Kirin işlemcililer nasıl biliyorum ama o konuda her yorumu takdir ederim.

Bütçende çokmuş aslında, indirim kovalayıp Galaxy Tab S serisinden bir model de kovalayabilirsin aslında hacım. Bir de neden iPad istemiyorsun?

Kalemli ve klavyeli bir tablet fiyatı da bir haylı uygun bence kesinlikle alınabilir. Ben S10 FE kullanıyorum ve yaptığım şeyler notes-Google-EPUB reader arasında tableti kullanmak. Yani yapacaği işler için çok iyi bir tablet almış olursun ve paranda cebine kalmış olur. Yapacağın işler için çok kaslı bir tablet alsanda muhtemelen ihtiyacın olmayacaktır o güce.
Tab S10 Lite ile magic keyboard da alabilirsiniz.

Kalemli ve klavyeli bir tablet fiyatı da bir haylı uygun bence kesinlikle alınabilir. Ben S10 FE kullanıyorum ve yaptığım şeyler notes-Google-EPUB reader arasında tableti kullanmak. Yani yapacaği işler için çok iyi bir tablet almış olursun ve paranda cebine kalmış olur. Yapacağın işler için çok kaslı bir tablet alsanda muhtemelen ihtiyacın olmayacaktır o güce.
Tab S10 Lite ile magic keyboard da alabilirsiniz.

S10 FE hakkında yorumun nedir bu tableti bende düşünmüyor değilim fiyat konusunda mantıklı duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı