3000 TL bütçe ile Sistem Toplamak

TEcnobooom

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar son olarak böyle bir sistem oluşturdum. Daha iyisi olur mu öneriniz var mı ?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    24,4 KB · Görüntüleme: 358
  • Adsız2.png
    46 KB · Görüntüleme: 321
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer performans'tan yanaysan GTX960 veya GTX970 almayı tercih edebilirsin.

O zaman GTX 970 almayı tercih edebilirsin R9 380x le arasında 200 tl gibi fark deişimi oluyor.Nvidia ekran kartı tercih etmeyi seçebilirsin.Her zaman daha yüksek fiyatlıyı seçmek en mantıklısı olmuyabilir.

O zaman GTX 970 almayı tercih edebilirsin R9 380x le arasında 200 tl gibi fark deişimi oluyor.Nvidia ekran kartı tercih etmeyi seçebilirsin.Her zaman daha yüksek fiyatlıyı seçmek en mantıklısı olmuyabilir.
Bütçe zaten 3000 100tl aştım dahası mümkün değil

Monitör de koy 4000 tl ye tamamlanır bu iş
Al sana o sistemin monitörlü hali sadece bazı parçalardan düşülmüş hali.Monitör olarak oradaki monitörü almanı tavsiye ederim.O fiyata göre çok iyi istersen sana 3000Tl lik sistem toplardım ama dolar uçtu parçalar pahalandı 3000e düşersen o sistem baya bi kötüleşir ama tercih senin istersen 3000 - 3200 lik yaparım birtane.

Dosya Ekleri

• Monitör380x.png
    63,3 KB · Görüntüleme: 137
Birde buna bak bence.Biraz bütçeyi geçiyor ama eğer olmuyorsa oradaki ramler yerine bunu kullanın Kingston 8GB Hyperx Fury Black DDR4 2133MHz CL14 PC Ram
Kusura bakmayın fakat ancak bu kadar israf bir sistem toplanabilirdi. 3300TL'ye R9 390X'lıisistem toplanır, fakat unutmayın arkadaşın monitöre de ihtiyacı var. Everest kasa, i5 6500'e 190TL'lik işlemci soğutucu akıl karı değil.
@TEcnobooom Anakartı MSI B150M Bazooka B150 LGA 1151 DDR4-2133 MHz Anakart -daha kaliteli bileşenler ve daha çok RAM slotu-, HDD'yi Western Digital Blue 1TB 64MB 7200Rpm (WD10EZEX) -Seagate biraz sesli çalışıyor- ile değiştirip alabilirsiniz.

Arkadaşın konu başlığını bir daha gözden geçirin isterseniz. Bu arada bu attığınız sistem, az önce attığınız sistemden daha da israf. Ancak bu kadar kötü toplanabilir diyorum.

Kabul ediyorum 1. attığım sistem gerçekten kötü olmuş ama 2. de ne var anlayamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…