TEcnobooom
Hectopat
Daha fazla
gtx 960 fiyat olarak daha ucuz ama r9 380x daha iyi deniyor ne dersin ?Eğer performans'tan yanaysan GTX960 veya GTX970 almayı tercih edebilirsin.
Bütçe zaten 3000 100tl aştım dahası mümkün değilO zaman GTX 970 almayı tercih edebilirsin R9 380x le arasında 200 tl gibi fark deişimi oluyor.Nvidia ekran kartı tercih etmeyi seçebilirsin.Her zaman daha yüksek fiyatlıyı seçmek en mantıklısı olmuyabilir.
Monitör de koy 4000 tl ye tamamlanır bu işBirde buna bak bence.Biraz bütçeyi geçiyor ama eğer olmuyorsa oradaki ramler yerine bunu kullanın Kingston 8GB Hyperx Fury Black DDR4 2133MHz CL14 PC Ram
Al sana o sistemin monitörlü hali sadece bazı parçalardan düşülmüş hali.Monitör olarak oradaki monitörü almanı tavsiye ederim.O fiyata göre çok iyi istersen sana 3000Tl lik sistem toplardım ama dolar uçtu parçalar pahalandı 3000e düşersen o sistem baya bi kötüleşir ama tercih senin istersen 3000 - 3200 lik yaparım birtane.Monitör de koy 4000 tl ye tamamlanır bu iş![]()
Kusura bakmayın fakat ancak bu kadar israf bir sistem toplanabilirdi. 3300TL'ye R9 390X'lıisistem toplanır, fakat unutmayın arkadaşın monitöre de ihtiyacı var. Everest kasa, i5 6500'e 190TL'lik işlemci soğutucu akıl karı değil.Birde buna bak bence.Biraz bütçeyi geçiyor ama eğer olmuyorsa oradaki ramler yerine bunu kullanın Kingston 8GB Hyperx Fury Black DDR4 2133MHz CL14 PC Ram
Arkadaşın konu başlığını bir daha gözden geçirin isterseniz. Bu arada bu attığınız sistem, az önce attığınız sistemden daha da israf. Ancak bu kadar kötü toplanabilir diyorum.Al sana o sistemin monitörlü hali sadece bazı parçalardan düşülmüş hali.Monitör olarak oradaki monitörü almanı tavsiye ederim.O fiyata göre çok iyi istersen sana 3000Tl lik sistem toplardım ama dolar uçtu parçalar pahalandı 3000e düşersen o sistem baya bi kötüleşir ama tercih senin istersen 3000 - 3200 lik yaparım birtane.
Kabul ediyorum 1. attığım sistem gerçekten kötü olmuş ama 2. de ne var anlayamadım?Kusura bakmayın fakat ancak bu kadar israf bir sistem toplanabilirdi. 3300TL'ye R9 390X'lıisistem toplanır, fakat unutmayın arkadaşın monitöre de ihtiyacı var. Everest kasa, i5 6500'e 190TL'lik işlemci soğutucu akıl karı değil.
@TEcnobooom Anakartı MSI B150M Bazooka B150 LGA 1151 DDR4-2133 MHz Anakart -daha kaliteli bileşenler ve daha çok RAM slotu-, HDD'yi Western Digital Blue 1TB 64MB 7200Rpm (WD10EZEX) -Seagate biraz sesli çalışıyor- ile değiştirip alabilirsiniz.
Arkadaşın konu başlığını bir daha gözden geçirin isterseniz. Bu arada bu attığınız sistem, az önce attığınız sistemden daha da israf. Ancak bu kadar kötü toplanabilir diyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.