3000 TL bütçe klavye önerisi

• Konuyu başlatan emrxt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 68
Bütçe
3000

emrxt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, mekanik klavye önerisi arıyorum. Maksimum bütçem 3000 TL. Genelde LoL ve CS tarzı oyunlar oynuyorum. Klavyeyi laptop ile kullanacağım. Amazon'da 1400–1500 TL civarında birçok mekanik klavye gördüm ama bu fiyat aralığındaki ürünlerin kalitesi konusunda emin olamadım. Orijinal ve sorunsuz ürünler mi, yoksa kısa sürede sorun çıkarabilecek modeller mi?
Klavyeyi uzun yıllar kullanmayacağım, yaklaşık 1–2 ay kullanacağım. Bu yüzden çok pahalı bir şey almak istemiyorum ama yine de oyunlarda sıkıntı çıkarmayacak, tuş hissi ve gecikmesi iyi olan bir model arıyorum. Bu bütçede önerebileceğiniz mekanik klavye modelleri var mı?

Bunu kullanıyorum ben memnunum bakabilirsin 2 yılda garantisi var bazıları beğenmiyor ama herkesin zevkleri farklıdır ben 1 aydır kullanıyorum manyetik olduğu içinde lehim olmadan tuşları değiştirebiliyorsun

Bunu kullanıyorum ben memnunum bakabilirsin 2 yılda garantisi var bazıları beğenmiyor ama herkesin zevkleri farklıdır ben 1 aydır kullanıyorum manyetik olduğu içinde lehim olmadan tuşları değiştirebiliyorsun
Önermem.

Bilmem kaç konu var Mad 60 ile ilgili inceleyebilirsin neden önermediğimi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı