Peki benim söylediğim anakartlara göre bir işlemci var mı önerdiğiniz işlemciye yakın bir fiyatta. Çünkü ben bu anakarta biraz ısındım.
MSI anakarttan bahsediyorum.
Peki benim söylediğim anakartlara göre bir işlemci var mı önerdiğiniz işlemciye yakın bir fiyatta. Çünkü ben bu anakarta biraz ısındım.
MSI anakarttan bahsediyorum.
En ucuz MSI Z490-A Pro Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Z490-A Pro Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Yanlış olmasın ama anakart ile işlemcilerin uyumluluğu sadece pin sayısı ile oluyor diye biliyorum. Sizin söylediğiniz "10. nesli desteklemiyor" gibi şeyleri ilk defa duydum.
Bu konularda pek bilgim yok. Dediğiniz doğruysa söylediğiniz anakartın biraz daha üstü yok mu ben görünüşünün de güzel olmasını istiyorum.
Önerdiğiniz anakart çok pahalı eğer dediğim gibi benim istediğim fiyatta güzel bir anakart yok ise sizin en başta önerdiğiniz olacak mecbur.
Yanlış olmasın ama anakart ile işlemcilerin uyumluluğu sadece pin sayısı ile oluyor diye biliyorum. Sizin söylediğiniz "10. nesli desteklemiyor" gibi şeyleri ilk defa duydum.
Bu konularda pek bilgim yok. Dediğiniz doğruysa söylediğiniz anakartın biraz daha üstü yok mu ben görünüşünün de güzel olmasını istiyorum.
Önerdiğiniz anakart çok pahalı eğer dediğim gibi benim istediğim fiyatta güzel bir anakart yok ise sizin en başta önerdiğiniz olacak mecbur.
MSI MAG B460 TOMAHAWK Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Çok güzel.
Tam istediğim ürün .
RAM'larla beraber 3100-3200 TL gibi bir civar tutuyor. Çok teşekkür ederim değerlendireceğim.
Peki benim şu anki anakartım bayağı eski. Ekran kartı veya diğer pinler (minik girişler var ya soket mi ne) onlar uyumlu olur mu?