3000 TL Bütçeli Oyun Bilgisayarı

İyi o zaman, mağazaya gidip bakarsın monitörüme ve monitörüne :)
Overclock için çok iyi bir soğutucu değil, Intel için H100i gibi sıvı soğutma gerekir.
500R üzerine 750W alırsan aynı fiyatın biraz üzerine çıkar sadece.
Bence, 500R alırsan daha iyi olur.
 
Kafasını karıştırma adamın alsın 400r 750w kullansın. :) Aralarında pek bir fark yok, bence tip olarak 400R daha güzel. Bu şekilde alınca fiyatta daha uygun oluyor. İntel için H100i falan nedir ayrıca ? Kendim denemiş değilim ama Recep Baltaş'ın topladığı sistemde Eray Ant i7 işlemciyi Coolor Master Hyper 212 Evo ile 3.2'den 4 Ghz'ye gayet güzel o.c ediyor :) Daha iyi soğutma olsa mesela söylediğin gibi H100i daha üst seviyeleride çıkabilir o.c potansiyeli. 4Ghz'de bence tatmin edici bir sonuç. Gerekli bilgiye sahip olanlar anakartın verdiği değere göre yine o soğutucu ile ayarları el ile yaparak biraz daha fazla değerler elde edebilir.

Bu arada ekliyeyim Ssd'yi mutlaka al bence. Bütcen yetmiyorsa o.c yapma bir süre, soğutucu alma Last'ın dediği gibi sonra daha güzel bir sıvı soğutma alabilirsin daha rahat olur. Biraz ucuz olsun dersen Sandisk Ultra Plus, 50 tl kadar fazla verebilirim dersen İntel 330 veya Kingston Hyperx alabilirsin, 120 Gb bu söylediklerim. Sandiskle aralarında uçurum farklar yok İntel ve Kingston yazma hızında biraz daha iyi sadece tercih senin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı