3000 Tl civarı kasa

devrim_moswant

Hectopat
Daha fazla  
Şu anki sistemim;
  • Anakart;ecs h61
  • İşlemci: intel 3470
  • Ekran kart;nvidia geforce gt430 (elixir)
  • Ram;4 gb (elixir)
  • Hdd;1 adet laptop hdd'si 250 gb(tahmini) segate 5200 rpm (boşta) 1 adet hgst 7200 rpm 500 gb

Bütçem başlıktadır arkadaşlar monitör klavye vs bileşenler bulunmaktadır. Şahsen böyle bir sistem topladım ekik veya hatam var mıdır yoksa uygun mudur?

9R9Gv9.jpg
q3mE93.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şunuda ekleyim overclock yapıcam + şu anda bütçemin tavanındayım intel koyunda 400 tl daha fark oluyor ve neden fx8350 den sonrası kullaılmıyor orasını bilmiyorum. Normalde intel kullanırım da.
İşlemci i5 4690k ile değiştir. İlla amd diosan fx 8350 den sonrasına bakma bile kardeşim.
Edit; şu uygun fiyatlı intelin 20. serisi ile şu anki kasam update olurmu yada onu mu alsam?

@DobreLi

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 4690k ve msi z97 pc mate seçebilirsin. 20. yıla özel intel işlemci ilerde sıkıntı yaşatır sana. Fx 8350 den sonrası yüksek güç tüketimi mevcut o yüzden.

@mxmurat hocam 750wat evga + sıvı soğutma sorun olmaz demi birde ben overclock yapacağım ve stream gibi hem oyun hemde ps çalıştıracağım için amd seçiyorum + intel olduğu zaman sistem bütçem çok uçuyor bide sistemi şöyle güncelledim @Mehmet Eren Hebip kardeşim hepsiburada
Ekran kartınıda msi gtx 970 ile asus gtx 970 arasında kaldım

Bu sistemi gönül rahatlığı ile alabilirsin. Overclock konusunda da bu kadar ısrarlı olma derim. Alacağın perfromas artışı seni her zaman tatmin etmeyebilir.
3001.PNG

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı