3000 TL civarı klavye önerisi

Keremozom99

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, aklımda MCHOSE Ace 68 vardı fakat bu ara gözüme GameRaider K1 he batmaya başladı, hem F tuşlarının olması hem de klavye tuşlarının lazer kesim olması acaba mı dedirtti. Bu bütçelere ace 68 ice blue switch mi almalıyım, biraz bütçe çıkıp ace 68 Air modelini mi almalıyım yoksa GameRaider K1 he gibi başka bir modele mi yönelmeliyim bilmiyorum. Kafam iyice allak bullak oldu kısacası, önerilerinizi bekliyorum.

Öncelikle merhaba, aklımda MCHOSE Ace 68 vardı fakat bu ara gözüme GameRaider K1 he batmaya başladı, hem F tuşlarının olması hem de klavye tuşlarının lazer kesim olması acaba mı dedirtti. Bu bütçelere ace 68 ice blue switch mi almalıyım, biraz bütçe çıkıp ace 68 Air modelini mi almalıyım yoksa GameRaider K1 he gibi başka bir modele mi yönelmeliyim bilmiyorum. Kafam iyice allak bullak oldu kısacası, önerilerinizi bekliyorum.

F tuşu istiyorsan K1 al işte. Kendin de demişsin zaten.

Switch aralarindaki iyiligi farkedemessin ki.

Ben farkedemesem de aralarında mikro farklar vardır ya hocam onlardan bahsediyorum, CS2 faceit biraz üst elolarda oynuyorum ve eski klavye ve mousem beni üzmeye başladı. Mouse konusunda kararımı verdim stoklara girdiği gibi Leviathan v4 alacağım ama bu klavye konusunda baktıkça kafam karışıyor. Biraz daha kullanıcı deneyimlerini duymak istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı