Saint Lucia
Gigapat
Daha fazla
Kullanıyorum memnunum ghosting ölü piksel falan yok mis gibi hem de IPS panel.Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam, öncelikle herkese yorumları için teşekkürler. @Saint Lucia arkadaşın attığı ASUS mu yoksa ilk mesajimdaki LG mi, öneriniz nedir?
Mesajında yazdığın giriş seviyesi LG bir VA panel monitör.
Daha önce alanların UFO testlerini gördüm. Görüntü çamur gibi. Önermem.
Giriş seviyesi VA alacağına giriş seviyesi IPS panel al.
En fazla IPS glow olur onu da sen fark etmezsin. ASUS VP önerimdir.
Eki Görüntüle 1804689
Excalibur monitörün kötü yorumu olduğu kadar iyi yorumu da olduğundan bahsettim.Buna dayanarak tavsiye ettim.İade şansı olduğu için en ufak bir problemde iade hakkını kullanabilir dedim.Sen kim oluyorsun benim monitörler hakkındaki bilgimi sorguluyorsun@Gökberk Okçu monitor konularına bulasmayin siz. Bilginiz yok gibi gorunuyor. Attiginiz monitorun sadece ghosting degil, baska sorunlari da var.
Ustteki ASUS VP249QGR Excalibur modelden bin kat daha iyidir.
Excalibur monitorden bir farki yok onun da.
Bir cop model daha, bu da kotu.
@Saint Lucia
Excalibur monitörün kötü yorumu olduğu kadar iyi yorumu da olduğundan bahsettim. Buna dayanarak tavsiye ettim. İade şansı olduğu için en ufak bir problemde iade hakkını kullanabilir dedim. Sen kim oluyorsun benim monitörler hakkındaki bilgimi sorguluyorsun
Okuduğunuzu anlamada problem çekiyorsunuz sanırımAynen dostum çok bilgilisin. Technopat ekibi sana rozet takacakmış yakında bu bilginden dolayı (!)
Bilmiyorsan bilmiyorsundur uzatmanın anlamı yok. Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Bak burada söylediler sana önerdiğin ürünün kusurlarını. Forumda tonla monitör rehberi var gir okumaya başla fikir edinirsin hem.
Gelip kötü ürünleri önerip milletin ahını alma. Sen burada bir öneri veriyorsun adam onu alıyor çilesini o çekiyor.
Okuduğunuzu anlamada problem çekiyorsunuz sanırım.
Tekrar tekrar okuyun anlarsınız belki
Ayrıca konuya sonradan dahil oluyorsunuz, sizinle polemiğe girmedim
Sen ne anlatıyorsun dayı? Konu sahibi eğer monitör satın alsaydı iade hakkı vardı hâlen var.Parası çöpe gidecek bir durum yok.Testlerini yapar gerekirse iade ederdi, ürün yorumlarında testi yapılan ürünler de mevcut zaten link atayım bak.Kendi kendine tribe girmişsin ahkâm kesiyorsun.Uzatma daha fazla gereksiz bildirim düşmesin.Okuduğunu anlamada problem çeken sensin.
Sana Excalibur monitör alınırsa olacak olanı söylediler kendin gözlerinle UFO testini de gördün. Niye insanların hem vaktini hem parasını durduk yere kötü olduğu belli olan monitörlere harcatıyorsun? Konu sahibi sorun yaşadığında zarar ettiği parayı çıkarıp cebinden mi vereceksin?
Bir de monitör için ghosting yaşamayanlar çok fazla diyor yahe dostum öyledir kesin ghosting yaşamıyorlardır hepsi de çok memnundurlar eminim.
Bu kafayla Game booster falan da önerirsin sen.
Yanlışını öğrenmek için tekrar tekrar rehberleri incelemeleri okuması gereken sensin. Senin tek seferde kafana gireceğini sanmıyorum hepsini tekrar tekrar oku. Belki bir faydası dokunur da bir şeyler öğrenirsin.
Bir yanlışı düzeltmek için konuya önceden dahil olup seninle polemiğe girmem mi gerekiyordu?
Sen ne anlatıyorsun dayı? Konu sahibi eğer monitör satın alsaydı iade hakkı vardı hâlen var. Parası çöpe gidecek bir durum yok. Testlerini yapar gerekirse iade ederdi,
Ürün yorumlarında testi yapılan ürünler de mevcut zaten link atayım bak.
Kendi kendine tribe girmişsin ahkâm kesiyorsun. Uzatma daha fazla gereksiz bildirim düşmesin.