3000 TL civarı PC önerisi

Bütçe
3000
kasada a320m s2h kullanılmış bu şekilde alıcam bir sorun olmaz diye düşünüyorum ekran kartınıda gigabyte yaptım şuan 8gb RAM olarak alacağım sonradan ekleme yapacağım kasayı önerdiğiniz için teşekkür ederim :)
A320m s2h m2 desteği olduğu için ilerde m2 ssd alarak depolamayı artırabilirsiniz. Bu sizin için avantaj olur. Hayırlı olsun.

Screenshot_2020-02-22-16-45-26-153_com.android.chrome.jpg

Dediğin sistemi (Monitör olmadan) bu özelleştirme ile alabiliyorsan bence çok iyi bir sistem.
R3 2300X işlemci 1650 süper için yetersiz kalabilir. 2300X en fazla 1650 besliyor diye biliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun testindeki işlemci bazlı oyunlara bakarsanız 1650 kartı bile ucu ucuna besliyor.

Eki Görüntüle 505189
Dediğin sistemi (Monitör olmadan) bu özelleştirme ile alabiliyorsan bence çok iyi bir sistem.

R3 2300X işlemci 1650 süper için yetersiz kalabilir. 2300X en fazla 1650 besliyor diye biliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaten ryzen 5 1600 yapıyorum işlemciyiyi iki kasa arasında hangisini almalıyım karar veremedim

Kasayı spec delta yaptımda anakarta bütçe yetmiyor a320m s2h yeter diye düşünüyorum.
Ekran kartını İnno 3D yap. Performans ve soğutma olarak pek fark yok. Sırf markaya 200TL vermeye de bence gerek yok.

Anakartı B450 yaparsan ileride güçlü işlemci takmana ve OC yapmaya yarar. A320 pek ileriye dönük değil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı