3000 TL civari telefon önerisi

Bütçe
3000

hofffff

Hectopat
3000 TL'yi gecmeyecek sekilde telefon önerilerinizi bekliyorum.
Annemin Samsung Galaxy J7 Prime modelinde telefonu vardi. Düşürünce ayrildi birazcik. Ses geliyor, yan tuşlar çalişiyor ama ekranda görüntü yok. İçini acinca ekranin takili oldugu soket yerinden çıkmışti. Geri taktim yerine ama görüntü gelmedi muhtemelen ekran bozuldu. (ekranda catlama, çizik yok dik şekilde düşütüğü için içi acilmişti)
İnternetten yeni ekrana baktim 300-400TL arasi yani bunu tamir ettirmek herhalde 800 TL'yi bulur.
Eskimişti zaten, 3000 TL'yi aşmayacak önerilerde bulunabilir misiniz? Daha az olmasi daha iyi olur. Bu modeli seviyordu ve yetiyordu ona.
Bozulan telefon 32 GB miydi, 16 GB miydi hatirlayamadim. İnternette şunu buldum hem 64 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
3000 TL'yi gecmeyecek sekilde telefon önerilerinizi bekliyorum.
Annemin Samsung Galaxy J7 Prime modelinde telefonu vardi. Düşürünce ayrildi birazcik. Ses geliyor, yan tuşlar çalişiyor ama ekranda görüntü yok. İçini acinca ekranin takili oldugu soket yerinden çıkmışti. Geri taktim yerine ama görüntü gelmedi muhtemelen ekran bozuldu. (ekranda catlama, çizik yok dik şekilde düşütüğü için içi acilmişti)
İnternetten yeni ekrana baktim 300-400TL arasi yani bunu tamir ettirmek herhalde 800 TL'yi bulur.
Eskimişti zaten, 3000 TL'yi aşmayacak önerilerde bulunabilir misiniz? Daha az olmasi daha iyi olur. Bu modeli seviyordu ve yetiyordu ona.
Bozulan telefon 32 GB miydi, 16 GB miydi hatirlayamadim. İnternette şunu buldum hem 64 GB.
Hocam telefoncularda bu fiyatlara güzel telefonlar oluyor,sahibinden gibi sitelerde sıfır cihaz ve piyasaya göre uygun cihaz bulabilirsiniz, veya telefoncuları gezebilirsiniz bazen çok uygun fiyata sıfır cihazlar olabiliyor,tabii kendi semtinizde satıcı varsa daha iyi olur. Bazı bayiilerde global telefon oldukları için daha ucuza satılan telefonlar var onlara bakmanı öneririm. Tabi ki biraz da şans işi telefoncular, tanıdık olması gerekiyor

Hocam kesinlikle Xiaomi marka istemiyoruz cok fazla arayüz reklami oluyor. Hem bütceyi aşiyor bu kadar cıkamayiz. Samsung marka taraftari kendisi.

Bunun hakkinda ne düşünüyorsunuz?

Hocam J7 çok çok eski almaya değmez. Redmi Note 8 alın tam bir gariban telefonu. 3 buçuk senedir kullanıyorum arada komple donuyor kapatıp açınca düzeliyor onun dışında sağlam.

Bence bulduğunuz telefonu alın J7 Prime oyun oynamayan birini üzmez bana yetiyordu.
En fazla oynayacaği oyun kelime oyunu filan cogunluk sosyal medya için kullaniyordu.
Ben de diyorum ki almişken biraz daha iyi bir şey alalim
sizce değer aradaki fiyat farkina?

kendime realme 8 almiştim gayet memnunum o yüzden benim içime bu sinmişti.

Hocam telefoncularda bu fiyatlara güzel telefonlar oluyor,sahibinden gibi sitelerde sıfır cihaz ve piyasaya göre uygun cihaz bulabilirsiniz, veya telefoncuları gezebilirsiniz bazen çok uygun fiyata sıfır cihazlar olabiliyor,tabii kendi semtinizde satıcı varsa daha iyi olur. Bazı bayiilerde global telefon oldukları için daha ucuza satılan telefonlar var onlara bakmanı öneririm. Tabi ki biraz da şans işi telefoncular, tanıdık olması gerekiyor
Teşekkürler tavsiyeniz için gezip bakacağim ayrica. Pek tanidik yok ama en azindan kafamda birkac marka olsun sunduklari secenekleri beğenmezsem diye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı