3000 TL Civarı Telefon Önerisi

Mertowski

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar 1-2 hafta içinde telefon alacağım gibi duruyor. 3000-3200 TL arası telefon önerileri var mıdır?
Kafamda Redmi Note 8 Pro ve Mİ9T var başka öneri varsa beklerim.
Ya da iPhone 7 Plus alınır mı sizce? Çok kamera işi falan umrumda değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
kardes iphone 7 plus kullandım pugb mobile akıcı en dusuk kalitede asırı yuksek modu vardı telefonumu mi9 ile takas ettim şuan pubg hdr modunda aşırı 60 fps oynuyabılıyorum iphone 7 plustan uzak dur berbat mi9t iyi değil alacaksan en az mi9t pro almalısın ve telefonların antutu puanlarına bak dediğimi anlıcaksın

Kardes iPhone 7 Plus kullandım PUBG Mobile akıcı en dusuk kalitede asırı yuksek modu vardı telefonumu Mi9 ile takas ettim şu an PUBG HDR modunda aşırı 60 FPS oynuyabılıyorum iPhone 7 Plus'tan uzak dur berbat Mi9t iyi değil alacaksan en az Mi9t Pro almalısın ve telefonların antutu puanlarına bak dediğimi anlıcaksın.

Oyun falanda oynamıyorum sadece WP insta sosyal medya falan, yeterli. Biraz da kamerası iyi olsun yeter ya.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı