Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #11 baybarsyontar dedi: Yurt disindan. chainreactioncycles.com gibi siteler uzerinden. Genişletmek için tıkla... Kargo durumu, vergi durumu nasıl ?
baybarsyontar dedi: Yurt disindan. chainreactioncycles.com gibi siteler uzerinden. Genişletmek için tıkla... Kargo durumu, vergi durumu nasıl ?
baybarsyontar Megapat Katılım 12 Ocak 2014 Mesajlar 686 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamera Asistani 17 Kasım 2020 #12 Odyofil dedi: Kargo durumu, vergi durumu nasıl ? Genişletmek için tıkla... Vergi durumu %18 ekleniyor urun fiyatina, kargo durumunu ise satin alma kisminda gorebilirsiniz.
Odyofil dedi: Kargo durumu, vergi durumu nasıl ? Genişletmek için tıkla... Vergi durumu %18 ekleniyor urun fiyatina, kargo durumunu ise satin alma kisminda gorebilirsiniz.
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #13 baybarsyontar dedi: Vergi durumu %18 ekleniyor urun fiyatina, kargo durumunu ise satin alma kisminda gorebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aldığım ürün yüksek fiyatlı olsa gümrükte bir problem olmaz herhalde. Tüm parçaları oradan alsam yani.
baybarsyontar dedi: Vergi durumu %18 ekleniyor urun fiyatina, kargo durumunu ise satin alma kisminda gorebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aldığım ürün yüksek fiyatlı olsa gümrükte bir problem olmaz herhalde. Tüm parçaları oradan alsam yani.
Bulut Uzer Kilopat Katılım 2 Ocak 2013 Mesajlar 848 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Senior Full Stack Developer 18 Kasım 2020 #14 Odyofil dedi: Merhaba, konudan alakasız ama kadro nereden buluyorsunuz acaba? Türkiye de bulunan internet sitelerinde bulamadım ben hiç Genişletmek için tıkla... TR içi alınmıyor zaten. Bir çok alternatif var, CRC, Bike24, 26Bikes, PrideStreet, JensonUSA gibi gibi. Aklıma şuan gelenler bunlar.
Odyofil dedi: Merhaba, konudan alakasız ama kadro nereden buluyorsunuz acaba? Türkiye de bulunan internet sitelerinde bulamadım ben hiç Genişletmek için tıkla... TR içi alınmıyor zaten. Bir çok alternatif var, CRC, Bike24, 26Bikes, PrideStreet, JensonUSA gibi gibi. Aklıma şuan gelenler bunlar.
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #15 Bulut Uzer dedi: TR içi alınmıyor zaten. Bir çok alternatif var, CRC, Bike24, 26Bikes, PrideStreet, JensonUSA gibi gibi. Aklıma şuan gelenler bunlar. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım ama ne kadar pahalı bu parçalar ya. Bir kadro 300 dolar... Nereden baksan 2000 Türk Lirası. Hevesim kırıldı bildiğin...
Bulut Uzer dedi: TR içi alınmıyor zaten. Bir çok alternatif var, CRC, Bike24, 26Bikes, PrideStreet, JensonUSA gibi gibi. Aklıma şuan gelenler bunlar. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım ama ne kadar pahalı bu parçalar ya. Bir kadro 300 dolar... Nereden baksan 2000 Türk Lirası. Hevesim kırıldı bildiğin...