3000 TL Dizüstü Bilgisayar Tavsiyesi

Asus gamebooklari 3500'den başlıyor diye biliyorum. 3500 TL olanda GTX 850M var. 4000 TL bütçem olsa bile tercih etmem açıkçası. Ya Monster'ın alüminyum kasali modellerini alirdim ya da MSI.
 
Olmaz değil 4000tl verirseniz alırsınız oda GTX850M-950M. Asus çok kaliteli ama biraz pahalı bütçe varsa alınmaması için bir neden yok.

İllada Asus alıcam diyorsanız Asus X550JX alabilirsiniz ama X550JX bir gaming laptop değil oyunları yüksek ayarlarda oynatabiliyor ama bir gaming laptop değil bu ayrıntıyı unutmamalıyız.

Gaming laptop denildiğinde akla performasn ve kalite gelmeli ama Asus' un bu modelinde bir gaming laptop kalitesi yok teknik detaylarını bir gaming laptopla karşılaştırdığınızda farkı anlayacaksınızdır.
 
İlk mesajlarımda yazdığım modellere bakabilirsiniz marka olarak bakmayın olaya her markanın kusurlu yada kusursuz modelleri var önceki mesajlarımda belirttiğim modeller gibi.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı