3000 TL ekran kartı ve işlemci tavsiyesi

469826

Hectopat
Makaleler
16
Sistemim;
RAM: 12 GB DDR3 1333MHz.
İşlemci: i3-2100 CPU 3.10GHz
Ekran kartı: AMD Radeon R7 240.
Anakart: Gigabyte Z68P-DS3.

Not: RAM'ler 4+4+2+2 şeklinde.

Bu sisteme ekran kartı ve işlemci arıyorum en fazla 3000 lira tutacak şekilde. Çok sistem gerektiren oyunlar oynamam, ama oynadıklarımı da düşük ayarlarda da olsa 60 FPS, en azından dengeli bir performans ile oynamak istiyorum.
Oynadığım bazı oyunlar: Witcher 2, Skyrim, boruto: Shinobi striker, bir de R6 başlamak istiyorum yakında, Valorant da olabilir.
Bu saydığım oyunları en azından düzgün çalıştırsın istiyorum, eğer işlemci değişmeme gerek kalmayan bir ekran kartı öneriyorsanız sadece ekran kartı söyleyin, şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.

RX470 ve i7-3770 tavsiye eden bir arkadaş oldu, sizce iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:

1400 liraya GT 1030 sizce nasıldır? Darboğaz olur mu? İşlemci değişmem gerekir mi?
Eğer ki değişmem gerekirse de i7-3770K işimi görür diye tahmin ediyorum, doğru mudur?

Son düzenleme:
1400 liraya GT 1030 sizce nasıldır? Darboğaz olur mu? İşlemci değişmem gerekir mi?
Eğer ki değişmem gerekirse de i7-3770K işimi görür diye tahmin ediyorum, doğru mudur?

Evet hocam işinizi görür i7 3770K.
1030 da dediğin oyunlar için yeterli.

Evet hocam işinizi görür i7 3770K.
1030 da dediğin oyunlar için yeterli.
internette 1400 liraya sıfır olduğunu söyleyen bir ilan gördüm, sıfır olduğundan nasıl emin olabilirim? Düzgün çalışıp çalışmadığını anlamak falan da anlamak için test gibi bir şey yapılıyor diye duymuştum. Ne yapmam lazım?

internette 1400 liraya sıfır olduğunu söyleyen bir ilan gördüm, sıfır olduğundan nasıl emin olabilirim? Düzgün çalışıp çalışmadığını anlamak falan da anlamak için test gibi bir şey yapılıyor diye duymuştum. Ne yapmam lazım?
Ne kadar çeşitli ve uzun test yaparsan o kadar iyi olur. Hiçbir zaman "Evet, sorun olmaz." diyemeyiz ancak şansını arttırabilirsin. OCCT ve FurMark testlerini yap, VRAM'i de mutlaka test et OCCT ile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı