3000 TL fare + mouse pad önerisi

arkamin

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 4060 ti 8 GB - İ5 14400F - 16 GB RAM 3600 mhz - 1 TB M2 SSD - COUGAR SIVI SOĞUTMA
Merhaba 3K TL'ye mouse + mouse pad arıyorum. Şu anki kullandığım farem Gamepower ıcarus. Mouseden memnunum ancak kayması falan çok kötü elimde ağırlık yapıyor. Farenin driveri kapsamlı olsun ve beni 3 yıl güzel götürsün istiyorum. Valorant, CS2, Minecraft gibi oyunlar oynuyorum. Hafif jitter, butterfly gibi tıklama çeşitleri yapılabiliniyorsa iyi olur. Palm grip tutuşum ancak oyuna göre tutma şeklim değişiyor. Kablosuz olması daha iyi olur.

''Benim'' tercihim böyle olurdu. Asus rog gladius serisini beğeniyorum 1 ve 2 yi kullandım hem uzun ömürlüler hem de kaliteliler.

Alternatif çok ama o bütçede farklı iyi modeller de var

"Benim" tercihim böyle olurdu. ASUS ROG Gladius serisini beğeniyorum 1 ve 2'yi kullandım hem uzun ömürlüler hem de kaliteliler.

Alternatif çok ama o bütçede farklı iyi modeller de var.

Düşüneceğim teşekkürler ama kablosuz daha iyi olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Boyut olarak düşünmedim ama büyük olması iyi olur :D

Boyut olarak şu tarz bir şey mi?

Yoksa sadece fareyi kaplasa yeterli mi?

Bu tarz bir şey arıyorum evet. Renk olarak da sade bir şey daha iyi olur.

Boyut olarak düşünmedim ama büyük olması iyi olur :D

Bu tarz bir şey arıyorum evet. Renk olarak da sade bir şey daha iyi olur.

Neredeyse 30 tane renk seçeneği varç sizin için en uygununu seçersiniz. Mouse olarak kablolu mu kablosuz mu?

Neredeyse 30 tane renk seçeneği varç sizin için en uygununu seçersiniz. Mouse olarak kablolu mu kablosuz mu?
Kablosuz daha iyi olur ama çok eskiden bluetoothlu falan vardı onlar olmasın :D .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı