3000 TL Full set sistem önerisi

Hocam tam okumadınız sanırım, 2. el parçalar 4-5 aylıklar 18-19 ay daha garantili, diğer parçalar da sıfır zaten 2 sene garantileri var :)
ayrıca bu bütçedeki çoğu laptopta da 2.5 inç SSD veya SATA M.2 SSD (normal SSD ile aynı hızları sunan, sadece şekil olarak M.2 formatında olan SSD'ler) oluyor, NVMe M.2 olmadıktan sonra bir şey ifade etmez. Son olarak 3500U dediğiniz işlemci içinde de Vega 8 var, 2200G içinde de Vega 8 var, saf güç olarak da birbirlerine yakınlar. Üstüne de benim yazdıklarım içinde 24 inç 144Hz monitör var, yine o bütçedeki laptoplarda 1366x768p 60Hz 15,6 inç ekran olacak. Hiçbir üstünlüğü yok laptopun yazdığım masaüstüne göre. Hatta benim yazdığım sisteme ileride R5 1600 AF + RX 570-580 takarak çok güzel bir hale getirebilirsiniz. Laptopun tek artısı taşınabilir olması.

Yok bende var o laptop M.2 SSD okuma yazma hızları 2000 - 1000 hatta o SSD'yi çıkartım ona bile 970 EVO Plus koydum ayrıca 1080p. Var yok değil taşınabilirlik ve daha yeni modeller olduğu için söylüyorum misal benim ikinci laptopum Lenovo S145 Ryzen 5 3500U Vega 8 1080p açıkçası hem taşınabilirlik hem enerji tüketimi hem yeni nesil işlemci biri 2000 serisi birisi 3000 serisi gibi gibi açıkçası tamamen bu yüzden bana daha mantıklı geliyor. Hatta birkaç gün önce sipariş verdim yeni Laptopumu'da oda 3080'li MSI bana taşınabilirlik daha cezbedici geliyor açıkçası çünkü bakıyorum 3080'li bir laptop 3070'li bir kasa PC'ye denk neredeyse 3070'li bir bu kalitede PC toplayınca fiyat çok daha fazla yükseliyor o yüzden ben genelde mobilden yanayım yanlış anlamayın eleştirmek gibi bir gayem yok tabii ki kasa toplamak her zaman daha avantajlı istediğini istediğin an değiştirebilirsin daha ileriye dönük ama işte bende 2080 Ti'lı laptopumu sattım 3080 aldım bu rahatlık beni daha çok cezbediyor.

Yok bende var o laptop M.2 SSD okuma yazma hızları 2000 - 1000 hatta o SSD'yi çıkartım ona bile 970 EVO Plus koydum ayrıca 1080p. Var yok değil taşınabilirlik ve daha yeni modeller olduğu için söylüyorum misal benim ikinci laptopum Lenovo S145 Ryzen 5 3500U Vega 8 1080p açıkçası hem taşınabilirlik hem enerji tüketimi hem yeni nesil işlemci biri 2000 serisi birisi 3000 serisi gibi gibi açıkçası tamamen bu yüzden bana daha mantıklı geliyor. Hatta birkaç gün önce sipariş verdim yeni Laptopumu'da oda 3080'li MSI bana taşınabilirlik daha cezbedici geliyor açıkçası çünkü bakıyorum 3080'li bir laptop 3070'li bir kasa PC'ye denk neredeyse 3070'li bir bu kalitede PC toplayınca fiyat çok daha fazla yükseliyor o yüzden ben genelde mobilden yanayım yanlış anlamayın eleştirmek gibi bir gayem yok tabii ki kasa toplamak her zaman daha avantajlı istediğini istediğin an değiştirebilirsin daha ileriye dönük ama işte bende 2080 Ti'lı laptopumu sattım 3080 aldım bu rahatlık beni daha çok cezbediyor.
Her yönden iyi demiştiniz, o yüzden yazdım o kadar şeyi. Sizin laptopunuzda olabilir ama arkadaşın bütçesindeki çoğu cihazda 1080P ekran ve NVME M2 SSD yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı