3000 TL Gamebook Önerisi

Mikail Fidan Yöneticimizin önerdiği PC de GTX850M var benim önerdiğim de GTX 860M var. Tabiki de GTX 860M biraz daha güçlü. Ama 850M de Maxwell mimarisi var. Ben sizin yerinizde olsam Monster Abra A7 V3.1 alırdım. Tabiki de karar sizin. :)

Bence de Monster alması daha iyi olur. Performans açısından Monster Abra A7 daha iyi ve 100 tl daha ucuz. Ayrıca dikkatinizi çekerim 17.3 inç ekranı var Monster'ın. Bana kalırsa GTX860M'li Monster alman daha iyi olacaktır.

Bence markaların kullanıcı yorumlarını okuyun önce.. Sözüm meclisten dışarı,bazı kimseler sadece uzaktan edinilen bilgiyle tavsiyede bulunuyor. GTX860M ve (Maxwell Mimarili) GTX850M ile arada çok büyük bir fark yok. 5-6 fps oynar. Monster kullanıcılarında aşırı ısınma olduğu söyleniyor. Hatta, bilgisayarla birlikte bir ısıtıcı da almış oluyorsunuz diyenler var. Ben Asus kullanıcısıyım. MSI ve Monster'ın kasa yapısını beğenmediğim için tekrar Asus almayı düşünüyorum. Ama bana MSI mı Monster mi derseniz kesinlikle MSI derim. Grafik kartı dışında MSI dan üstün bir yanı yok. Malzeme kalitesini de pek övmemiş kullanıcılar -ki fiyat farkı da bu yüzden olabilir. Bu fiyat farkını sadece isme değil gerek malzeme gerek satış sonrasındaki hizmet kalitesine de vermiş oluyorsunuz. Ama benim tavsiyem biraz daha bekleyip Asus GL551JM almanız. Aklınıza yatan bilgisayarı imkanınız varsa gidip bir mağazada canlı görün,incelemelerini internetten izleyin,forumlardan teknik servisini ve şikayetlerini araştırın ve son olarak oyun için grafik kartının performans değerlerine bakın. Sonradan pişman olmayın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı