3000 TL gamepad önerisi

apexxlee

Megapat
Daha fazla  
Merhaba.
Maksimum 3000 TL bütçem mevcut. Call of Duty (Warzone, MW3, bops 6) ve FC25 oyunları için gamepad tavsiyesi bekliyorum. Özellikle 2 oyun belirttim ama konsoldan bilgisayara geçiş yapacağım için gamepad alışkanlığımı bırakamayacağımı düşünüyorum. Bu sebeple gamepad destekli her oyunu gamepad ile kullanacağım düşünülebilir. Önceliğim kablosuz ama kablolu da tercih edilebilir.

Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.

Xbox 9. nesil tavsiye ederim kullanıyorum her oyunda uyumlu rahat kullanımı. Fiyatı 2800- 3000 TL arası.

Merhaba.
Maksimum 3000 TL bütçem mevcut. Call of Duty (Warzone, MW3, bops 6) ve FC25 oyunları için gamepad tavsiyesi bekliyorum. Özellikle 2 oyun belirttim ama konsoldan bilgisayara geçiş yapacağım için gamepad alışkanlığımı bırakamayacağımı düşünüyorum. Bu sebeple gamepad destekli her oyunu gamepad ile kullanacağım düşünülebilir. Önceliğim kablosuz ama kablolu da tercih edilebilir.

Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
Microsoft Xbox One - Series 9. Nesil Kablosuz Oyun Kolu Beyaz Fiyatları ve Özellikleri Xbox kola alışkınsanız.

Sony Playstation 5 Dualsense Controller PS5 Kol Beyaz Fiyatları ve Özellikleri PS5 kola alışkınsanız.

Bence xbox'u seçin çünkü ps5 kolu kablosuz şekilde bir çok özellikten mahrum.

2 sene boyunca xbox konsolu ile gamepadi kullandım açıkçası o çok hoşuma gitmiyor benim. Malzeme kalitesi olarak falan fazla iyi durmuyor bir keresinde tetiklerde sıkıntı falan da yaşamıştım o sebeple çok yanaşmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı